News

Adelina Pestriţu, o graviduţă sexy şi cochetă. Mai are puţin şi naşte!

Adelina Pestriţu, o graviduţă sexy şi cochetă. Mai are puţin şi naşte!

E însărcinată în şase luni şi jumătate, însă nu are gând să renunţe la lucrurile care îi fac plăcere. E într-o continuă mişcare, nu-şi neglijează nici proiectele profesionale, chiar dacă cea mai mare parte din timp şi-o petrece îngrijindu-se de sarcina sa. Adelina va naşte o fetiţă Am surprins-o şi noi, azi, la o şedinţă de shopping în Afi Cotroceni, în magazinul Xpert Beauty, unde era în căutare de produse cosmetice pe care le-ar putea folosi acum, pe perioada sarcinii. Sinceră cum o ştim, dar şi cochetă, Adelina mărturiseşte că e pasionată de make-up, dar şi de produse de îngrijire corporală, aşa că acum, pe perioada sarcinii, acordă o atenţie mai mare produselor pe care le foloseşte. Ea a optat pentru produse Guinot, Babor sau Academie, despre care spune că sunt de încredere pentru femeile însărcinate.

Cu această ocazie, am putut admira şi cât de bine arată Adelina înainte cu două luni şi jumătate de naştere. Aceasta purta o pereche de pantaloni negri, lejeri, un top asortat, care-i scotea în evidenţă bustul, şi un kimono în dungi, trendy. Şi trebuie să recunoaştem că Adelina arată foarte bine, luând foarte puţin în greutate pe perioada sarcinii.

La lansarea noului magazin Xpert Beauty

Ea ne-a mărturisit că face foarte mult sport pentru a se menţine în formă, aşa că înţelegem cum reuşeşte să fie atât de sexy şi fit pe perioada sarcinii...

Modifică Setările