News

Adelina Pestriţu s-a despărţit de Speak. Iată declaraţia vedetei

Adelina Pestriţu s-a despărţit de Speak. Iată declaraţia vedetei

În ultimii doi ani, fosta prezentatoare s-a iubit cu cântăreţul Speak. Din păcate, acum, relaţia lor a ajuns la final. Adelina a anunţat despărţirea pe Facebook Tristul anunţ a fost făcut chiar de Adelina, prin intermediul unei postări în social media. ”Dragi prieteni, îmi sunteţi mereu aproape şi vă mulţumesc pentru susţinerea voastră care în fiecare zi mă face să mă simt iubită. De aceea, îmi doresc să aflaţi de la mine, nu din alte surse, că în viaţa mea personală s-au produs anumite schimbari. După doi ani şi jumătate de relaţie, am decis împreună cu Ştefan (Speak) să mergem pe drumuri separate.”, a scris Adelina pe Facebook.

Despărţirea celor doi a fost cu adevărat surprinzătoare, mai ales că mulţi se aşteptau ca Adelina şi Speak să păşească spre altar. Iată, însă, că relaţia lor s-a încheiat înainte de a se ajunge la acest pas.

Adelina & Speak - NY4
S-au despărţit după doi ani şi jumătate de relaţie

Cât despre motivele despărţirii, Adelina a refuzat să vorbească despre problemele care i-au distanţat. ”Nu o să dezbatem nicăieri motivele care ne-au adus în acest punct, nu suntem nici primii, dar nici ultimii care trec prin asta, fiecare cuplu are povestea lui care nu întotdeauna se derulează aşa cum se proiectează la început. Relaţia noastră a fost una foarte frumoasă, îl apreciez mult pe Ştefan ca om şi ca artist şi sunt recunoscătoare pentru toate momentele frumoase pe care le-am trăit împreună. Speram că lumea să ne înţeleagă şi să ne respecte decizia de a nu vorbi despre acest subiect care ţine strict de sufletele noastre.”, a mai scris aceasta pe contul ei de Facebook.

foto: facebook

Modifică Setările