Vedete

Adelina Pestriţu s-a ras în cap. Schimbare majoră de look pentru celebra vedetă de 33 de ani

Adelina Pestriţu s-a ras în cap. Schimbare majoră de look pentru celebra vedetă de 33 de ani camera-retro icon Vezi galeria 9 poze

Ne uimeşte în fiecare zi! Adelina Pestriţu, la 33 de ani, a decis să facă o nouă schimbare de look. Se reinventează în fiecare an, în fiecare lună, şi îşi surprinde fanii! Arată diferit acum!

Dacă ani de zile am văzut-o cu părul lung, negru, coafat în diferite feluri, iată că de ceva vreme o vedem cu părul mai scurt, acum...mai scurt ca niciodată, căci s-a ras în cap. Este pentru a doua oară când surprinde în acest fel, chiar înainte de anunţa relaţia cu Virgil Şteblea purta un look asemănător. 

Recent, vedeta a mers la bunul ei prieten, Adrian Perjovski. El a tuns-o, a ras-o pe o parte, iar Adelina Pestriţu e mai fericită ca niciodată. S-a transformat, aşa se simte cel mai bine. E mândră de noul look, iar fanilor le-a făcut cunoştinţă cu noua Adelina. 

"Am făcut-o!!! 💇🏻‍♀️ #newlook #haircut Pentru mine 2020 este un an al schimbărilor şi asta mă face să-mi doresc să mă transform în cea mai bună versiune a mea.

Astfel m-am reîntors la tunsoarea care m-a făcut să mă reinventez în urmă cu 4 ani şi să îmi demonstrez mie că feminitatea stă în atitudine, NU în par şi tocuri. ✌🏽🥂 Aşadar, va fac cunoştinţă cu nouă Adelina Pestritu 🤝

P.S. Ţie cel care mă urmăreşti îţi recomand să faci tot ce ţine de ţine pentru a te simţi bine în pielea ta. De acolo pleacă mulţumirea de sine şi fericirea. ⚡️💫 With L.O.V.E, Eda🤍 Merci Adrian Perjovschi că întotdeauna iei parte la nebuniile mele. Eşti un prieten de elită 🤪"

Vedeti imaginile cu vedeta în galeria foto!

Adelina Pestriţu se mută la casă împreună cu familia! Doar câteva zile mai locuieşte la bloc

De câţiva ani, chiar înainte să îl cunoască pe Virgil Şteblea, Adelina Pestriţu locuia singură într-un apartament superb, de trei camere, dintr-un complex rezidenţial. Un dormitor spaţios, o sufragerie, un dressing superb, dar iată că vin vremuri noi, s-a căsătorit, are şi copil....şi cât mai curând familia se va mări.

Adelina Pestriţu a anunţat că se mută la casă alături de Virgil Şteblea, soţul său, şi fiica lor, Zenaida Maria. Au făcut deja demersurile, au vorbit şi cu o arhitectă. Vor să aranjeze totul ca la carte.

Foto: Facebook

Modifică Setările