Vedete

Adelina Pestriţu sărbătoreşte un an de la nunta cu Virgil Şteblea. A dezvăluit cât au costat rochiile de mireasă pe care le-a purtat

Adelina Pestriţu sărbătoreşte un an de la nunta cu Virgil Şteblea. A dezvăluit cât au costat rochiile de mireasă pe care le-a purtat camera-retro icon Vezi galeria 11 poze

A trecut aproximativ un an de zile de la nunta Adelinei Pestriţu cu Virgil Şteblea. Au avut parte de un eveniment fabulos, cu sute de invitaţi şi decoruri de basm. Mirii au purtat ţinute impecabile, dar mai ales mireasa. Frumoasa Adelina Pestriţu a dezvăluit cât au costat rochiile de mireasă, dar şi ce planuri are cu ele. Face din nou o faptă bună!

În iulie 2019 i-am văzut pe Adelina Pestriţu şi pe Virgil Şteblea, alesul inimii ei, în faţa altarului. Au devenit soţ şi soţie şi în faţa lui Dumnezeu, şi în faţa părinţilor, familiei, dar, mai ales, în faţa micuţei lor fetiţe, Zenaida Maria. Au trăit emoţii intense în biserică, au şi lăcrimat de bucurie. Prietenii apropiaţi le-au fost alături pe tot parcursul evenimentului care a durat peste 24 de ore. 

Adelina Pestriţu, Virgil şi toţi invitaţii s-au bucurat de un eveniment ca la carte, în care totul a fost pregătit în cel mai mic detaliu. A fost o nuntă de nota 10! Mireasa a fost cea care a atras toate privirile. La aproximativ un an de la nuntă, Adelina Pestriţu a dezvăluit cât au costat rochiile sale de mireasă create de Pronovias. Frumoasa vedetă a purtat două creaţii, una la biserică, pe timpul zilei. A arătat precum o prinţesă, a avut un voal lung, alb, şi un buchet de cale spectaculos. Seara, Adelina Pestriţu a ales o rochie impresionantă, cu o mulţime de cristale cusute manual. 

Chiar ea a recunoscut că s-a mişcat destul de greu în creaţia respectivă deoarece era destul de grea. Noi zicem că a meritat, a arătat perfect! Adelina Pestriţu a investit ceva în rochiile de mireasă: "Am purtat două rochii la nuntă, una la biserică, şi una la restaurant. Pe cea de la biserică o scot la vânzare şi donez banii, iar pe cea de la restaurant o păstrez". 

Rochia pe care a îmbrăcat-o Adelina Pestriţu la biserică a costat 8.600 de euro şi e scoasă la vânzare, iar cea de la restaurant 40.000 de euro. 

Adelina Pestriţu se mută la casă împreună cu familia!

Adelina Pestriţu a decis să facă schimbări majore în familie, ea, soţul şi fiica se vor muta la casă. Au început deja proiectul, au stabilit totul cu o arhitectă, iar vedetă abia aşteaptă marea mutare! De câţiva ani, chiar înainte să îl cunoască pe Virgil Şteblea, Adelina Pestriţu locuia singură într-un apartament superb, de trei camere, dintr-un complex rezidenţial. Un dormitor spaţios, o sufragerie, un dressing superb, dar iată că vin vremuri noi, s-a căsătorit, are şi copil....şi cât mai curând familia se va mări.

Adelina Pestriţu a anunţat că se mută la casă alături de Virgil Şteblea, soţul său, şi fiica lor, Zenaida Maria. Au făcut deja demersurile, au vorbit şi cu o arhitectă. Vor să aranjeze totul ca la carte. "Vă dau vestea! Ne mutăm la casă. Este un real motiv de bucurie. Sunt foarte fericită pentru că este casa visurilor noastre, a amândurora, am găsit-o deja. O să urmeze deja procesul de mutare care mie deja îmi dă mari bătăi de cap. Îmi e groază să mă apuc de strâns, dar la bază stă o schimbare majoră în viaţa noastră şi asta mă motivează cel mai tare.

Am semnat deja totul, deci se întâmplă! Totul se întâmplă cu un rost şi abia aştept să vă arat şi proiectul de la noua noastră casă. O să fie foarte bine pus la punct, lucrăm cu o super arhitectă. Fata cu care lucrăm e foarte pricepută, am zis de la început că trebuie să lucrăm cu cineva, să nu mai cumpărăm prostii, după capul nostru. O să mai locuim câteva zile în apartament.Ştiţi că ne doream foarte mult să ne mutăm la o casă, la curte. Nu e grădina extraordinar de mare, dar am optat să ne focusăm foarte mult pe interior. Facem o schimbare de plan...să amenajăm curtea, camerele copiilor...

Sunt convinsă că această casă o să ne aducă multe perioade frumoase. Poate schimbăm norocul şi ies două liniuţe la test!"

Foto: Facebook

Modifică Setările