News

Adelina Pestriţu se mută la casă împreună cu familia! Doar câteva zile mai locuieşte la bloc: "Am făcut noile planuri cu o arhitectă"

Adelina Pestriţu se mută la casă împreună cu familia! Doar câteva zile mai locuieşte la bloc: "Am făcut noile planuri cu o arhitectă" camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Adelina Pestriţu a decis să facă schimbări majore în familie, ea, soţul şi fiica se vor muta la casă. Au început deja proiectul, au stabilit totul cu o arhitectă, iar vedetă abia aşteaptă marea mutare!

De câţiva ani, chiar înainte să îl cunoască pe Virgil Şteblea, Adelina Pestriţu locuia singură într-un apartament superb, de trei camere, dintr-un complex rezidenţial. Un dormitor spaţios, o sufragerie, un dressing superb, dar iată că vin vremuri noi, s-a căsătorit, are şi copil....şi cât mai curând familia se va mări. 

Adelina Pestriţu a anunţat că se mută la casă alături de Virgil Şteblea, soţul său, şi fiica lor, Zenaida Maria. Au făcut deja demersurile, au vorbit şi cu o arhitectă. Vor să aranjeze totul ca la carte. Doar câteva zile vor mai sta în apartament: 

"Vă dau vestea! Ne mutăm la casă. Este un real motiv de bucurie. Sunt foarte fericită pentru că este casa visurilor noastre, a amândurora, am găsit-o deja. O să urmeze deja procesul de mutare care mie deja îmi dă mari bătăi de cap. Îmi e groază să mă apuc de strâns, dar la bază stă o schimbare majoră în viaţa noastră şi asta mă motivează cel mai tare.

Am semnat deja totul, deci se întâmplă! Totul se întâmplă cu un rost şi abia aştept să vă arat şi proiectul de la noua noastră casă. O să fie foarte bine pus la punct, lucrăm cu o super arhitectă. Fata cu care lucrăm e foarte pricepută, am zis de la început că trebuie să lucrăm cu cineva, să nu mai cumpărăm prostii, după capul nostru. O să mai locuim câteva zile în apartament.Ştiţi că ne doream foarte mult să ne mutăm la o casă, la curte. Nu e grădina extraordinar de mare, dar am optat să ne focusăm foarte mult pe interior. Facem o schimbare de plan...să amenajăm curtea, camerele copiilor...

Sunt convinsă că această casă o să ne aducă multe perioade frumoase. Poate schimbăm norocul şi ies două liniuţe la test! "

Se pare că Adelina Pestriţu şi-a dorit această mutare deoarece are nevoie de spaţiu mai mare, se gândeşte să îi facă un frăţior sau o surioară Zenaidei. 

Foto: Facebook

Modifică Setările