News

Adelina Pestriţu se răsfaţă la Miami. A făcut plajă, safari, s-a distrat ca un copil în Disneyland şi s-a pozat cu rachetele NASA

de admin

Adelina Pestriţu se răsfaţă la Miami. A făcut plajă, safari, s-a distrat ca un copil în Disneyland şi s-a pozat cu rachetele NASA camera-retro icon Vezi galeria 40 poze

Program complet pentru una dintre răsfăţatele Instagramului, care şi-a oferit o vacanţă în doi peste Ocean.

În timp ce multe vedete aleg diverse destinaţii însorite din Europa, Adelina Pestriţu şi soţul său, Virgil Şteblea, şi-au luat bilete pentru America. Şi, de cum au aterizat la Miami, parcă s-au teleportat în altă lume! Una cu plaje şi cartiere de zgârie-nori, dar şi cu parcuri zoologice şi de distracţii. Iar cei doi s-au asigurat că le bifează pe cele mai importante dintre ele!

Aşa se face că, la puţin timp după ce s-au familiarizat cu atmosfera tipică a Floridei, Adelina şi Virgil au plonjat într-un altfel de exotism, cel oferit de Lion Country Safari, "un loc fascinant pentru cei mici şi cei mari, unde poţi merge cu maşina personală printre locurile în care trăiesc animalele sălbatice."

Apoi, după un mic-dejun copios servit în hotelul de cinci stele în care s-au cazat, Mandarin Oriental, cei doi probabil că şi-au făcut mea culpa că n-au luat-o cu ei şi pe fetiţa lor, Zeny, care s-ar fi bucurat să-i întâlnească pe Minnie şi Mickey Mouse, pe Duffy şi Donald Duck şi pe toate celelalte personaje fantastice care populează celebrul parc Disneyland.

Şi vizia la Seaquarium a fost unică, cu un neaşteptat spectacol oferit în bazin de o orcă.

Dar poate cea mai inedită experienţă a fost cea trăită la Centrul Spaţial Kennedy, unde sunt păstrate diverse rachete, capsule, vehicule lunare şi artefacte spaţiale, absolut fascinante.

Şi dacă navetele spaţiale păreau gigantice, America este tărâmul superlativelor, iar influenceriţa nu a scăpat ocazia de-a se fotografia cu un mastodont al şoselor, "maşina perfectă pentru străzile din România", cum glumeşte ea pe contul său de socializare.

Cum aventura continuă pentru Adelina Pestriţu şi Virgil Şteblea, aşteptăm şi alte fotografii din locuri inedite.

FOTO: Instagram

Comentarii

Modifică Setările