News

Adelina Pestriţu, sexy la spa în Sinaia

Adelina Pestriţu, sexy la spa în Sinaia camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

Adelina Pestritu a profitat de ultimele zile cu zăpadă de la munte şi a petrecut o mini-vacanţă la Sinaia. Vedeta s-a cazat, alături de câtiva prieteni, la Hotel Boutique Belvedere din Sinaia, unde s-a odihnit în apartamente spaţioase şi s-a relaxat în zona privată de spa a hotelului. S-a distrat câteva zile la munte Adelina Pestriţu a imbinat adrenalina cu momentele de relaxare de la spa în mini-vacanţa petrecuta la munte zilele trecute. Pentru că şi-a dorit linişte şi confort, vedeta s-a cazat Hotel Boutique Belvedere Sinaia într-un apartament de 65 de metri pătraţi cu vedere la munte şi s-a răsfăţat în fiecare dimineaţă savurând micul dejun bio pe terasa apartamentului.

Pasionată de sporturi de iarnă, Adelina şi-a petrecut ziua de pârtia de snowboard, profitând astfel de ultimele zile cu zăpadă din acest an. Serile în schimb au fost dedicate răsfăţului, la spa-ului hotelului, şi la restaurantul cu preparate a la carte gătite de Chef-ul locaţiei.

Vedeta a apreciat cel mai mult serviciul de înaltă clasă oferit de personalul hotelului, cu mult peste aşteptările avute de la un hotel în România. Adelina s-a delectat cu preparate bio şi a fost curioasa să-l întâlnească pe Chef-ul locaţiei pentru a-l felicita.

Din meniul a la carte nu au lipsit supa de fazan cu ravioli, consomme de vită, calcan alb şi negru, file de păstrăv de Valea Prahovei, biban la tigaie, cotlet de miel în crustă de verdeţuri.

“Când am câteva zile libere, prefer să merg în locuri frumoase din ţară, nu foarte departe de Bucureşti. De data aceasta am mers la snowboard la Sinaia şi am stat alături de prietenii mei la Hotel Boutique Belvedere. Este un loc cozy, primitor, cu servicii foarte bune. După o zi de stat pe pârtie, seara m-am relaxat la spa. Au o piscină cu jacuzzi şi saună superbe. Am avut la cină preparate sănătoase. Meniul restaurantului este unul rafinat, cu delicatese. Chef-ul poate câştiga cu uşurinţă orice concurs de gătit de la televizor”, declară Adelina Pestritu

Modifică Setările