Vedete

Adelina Pestriţu şi-a mărit familia. Cine este noul membru

Adelina Pestriţu şi-a mărit familia. Cine este noul membru

Adelina Pestriţu şi-a pierdut de curând căţelul, pe Nobby, patrupedul care i-a fost aproape 11 ani, iar suferinţa a fost mare. Pentru a amortiza dorul pe care l-a lăsat în urmă micuţul patruped, Virgil, soţul frumoase brunete, i-a oferit în dar o pisică din rasa Sphynx.

 “Dragii mei prieteni, astazi vreau sa va fac cunostinta cu noul nostru prieten. El este RA, un Sphynx de numai 4 luni, pe care l-am primit in dar de la Virgil. RA a venit in viata mea dupa o pierdere care mi-a lasat un gol imens in suflet. Pe Nobby nu are cum sa o inlocuiasca nimeni si nimic, o simt pretutindeni! Dar mergem inainte cu speranta ca dorul de ea sa ne fie alinat in timp, se spune ca el le vindeca pe toate. RA se simte deja foarte bine in familia noastra, iar de noi nu mai zic, suntem topiti. Sphynx-ul este o specie rara si sensibila, dar deosebita si cu multe calitati. Sper sa-l primiti cu caldura aici, in familia noastra online, si asta nu doar pentru ca fizic, din lipsa blanitei, are nevoie de ea, ci mai ales pentru ca este un suflet care se hraneste si creste frumos doar cu iubire.

Bine ai venit langa noi, RA! Daca vreti sa-i transmiteti urari de bun venit, le puteti scrie in comentarii! Promit sa i le citesc!", spune Adelina.

 

Modifică Setările