News

Adelina Pestriţu şi Speak se relaxează în Malta FOTO

Adelina Pestriţu şi Speak se relaxează în Malta FOTO camera-retro icon Vezi galeria 51 poze

Dacă în România vara se tot lasă aşteptată, cei doi au fugit pe tărâmuri mai însorite. Iată cum arată vacanţa lor.

IMG_5941

Adelina Pestriţu şi Speak se bucură de mare şi de soare în frumoasa insulă Malta, la invitaţia celor de la Malta Travel. Dar, pe lângă sesiunile de plajă, cei doi au şi vizitat câteva obiective turistice, printre care şi... satul lui Popeye Marinarul.

"Am fost în Popeye Village! M-am simţit cel mai fericit copil din lume!", a scris Adelina Pestriţu pe blogul personal.

"Numele satului este, de fapt, Sweethaven Village, şi este o atracţie turistică majoră a Maltei. Întregul sat a fost construit după satul imaginar al personajului de desene animate, Popeye Marinarul, unul dintre eroii copilăriei mele. Iniţial folosit ca platou de film pentru pelicula din anii ’80, „Popeye”, studiourile care l-au construit l-au lăsat moştenire turiştilor absolut fascinaţi de poveste! Toate personajele sunt prezente în sat, iar oferta de distracţie include excursii, jocuri, teatru de păpuşi, muzee sau chiar filmarea unor scene în care oricine poate fi protagonistul!", a detaliat ea.

Mai mult, Adelina şi Speak s-au cazat într-un alt loc de poveste în Gozo, "în hotelul în care Brad Pitt şi Angelina Jolie au stat timp de 2 luni, pe timpul unor filmări, împreună cu copiii şi bonele!". Unde mai pui că, "în Malta au apartamente mai multe vedete internaţionale, precum Lady Gaga şi Tom Cruise!".

Dar să lăsăm imaginile să vorbească.

Modifică Setările