Lifestyle

Adelina Pestriţu şi Virgil Şteblea au împlinit 3 ani de relaţie: "Suntem recunoscători pentru tot"

Adelina Pestriţu şi Virgil Şteblea au împlinit 3 ani de relaţie: "Suntem recunoscători pentru tot" camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Adelina Pestriţu a anunţat în mediul online! Au trecut deja trei ani de când ea şi Virgil Şteblea au decis să formeze un cuplu!

Am văzut-o mereu la TV, mereu în mediul online, dar niciodată nu a fost mai fericită ca acum. Viaţa i s-a schimbat complet în urmă cu trei ani când a decis să formeze un cuplu cu Virgil Şteblea, bărbatul care nu era cunoscut publicului larg. El a cucerit-o pe frumoasa vedetă, i-a mărturisit iubirea care a crescut din ce în ce mai mult. 

Rodul iubirii lor s-a transformat într-o fetiţă superbă care îşi moşteneşte părinţii. Zenaida Maria le face viaţa mai frumoasă. Cu ocazia împlinirii a trei ani de relaţie, Adelina Pestriţu a postat pe Facebook un mesaj emoţionant.

"Se implinesc 3 ani de cand am decis sa fim impreuna, iar Dumnezeu ne-a rasplatit dragostea un copil special si bun. Suntem recunoscatori pentru tot ce traim! La multi ani, sotule!"

Cum a fost cerută în căsătorie Adelina Pestriţu!

Fosta prezentatoare a primit cererea atunci când nu se aştepta. 

„Am un tatuaj, S.V. Şteblea Virgil. M-a cerut în căsătorie. Da, m-a cerut în căsătorie. Într-o zi mai spre seară aşa. Stăteam noi aşa şi îl aud: auzi, ia, ia ceva pe tine şi hai să ne plimbăm. Vreau să mergem până la mare. Am zis să ne plimbăm pe plajă. L-am văzut că se pune în genunchi, a scos inelul şi îl văd că se împleticeşte repede: vrei să fii soţia mea? Mai aveam puţin şi îl întrebam ce a zis. Vizibil emoţionată am avut o criză de râs de fericire. L-am ajutat să îmi pună inelul şi i-am dat răspunsul mult aşteptat: DA”, mărturisea Adelina.

Modifică Setările