News

Adelina Pestriţu şi Virgil Şteblea, momentele nunţii pas cu pas. Cum i-a surprins Michael Bolton FOTO

Adelina Pestriţu şi Virgil Şteblea, momentele nunţii pas cu pas. Cum i-a surprins Michael Bolton FOTO camera-retro icon Vezi galeria 15 poze

Mâncăruri fine, un tavan cu 10 candelabre pline de mii de flori şi cristale, mese aşezonate cu palmieri şi orhidee, un tort care a coborât din tavan, momente artistice, o sală regală îmbrăcată în alb, auriu şi verde, parfumuri pentru toţi invitaţii şi Michael Bolton, aşa a arătat nunta Adelinei Pestriţu cu Virgil Şteblea.

Fosta prezentatoare TV şi-a dorit ca totul să fie aşa cum a visat, aşa că în lunile premărgătoare evenimentului a slăbit mai bine de şase kilograme. Adelina a purtat două rochii, iar la biserică s-a afişat cu una de prinţesă. “Am fost copleşită de emoţii, am avut parte de o slujbă superbă în care m-am bucurat de sfaturile preoţilor care au oficiat cununia şi m-am încărcat de toată energia pozitivă a celor dragi’’, a mărturisit ea.

Mireasa a îmbrăcat o rochie de 10 kilograme

Seara a început cu Adelina şi Virgil desprinşi parcă din poveşti, ea îmbrăcată în cea de-a doua rochie de mireasă, care avea o trenă de 4 m şi cântărea 10 kg, la care s-a lucrat manual timp de o lună pentru aplicarea miilor de cristale naturale, iar mirele într-un costum pe care s-au aplicat manual, tocmai în India, peste 30 de modele de accesorii diferite şi care a ajuns cu doar 4 ore înainte de începerea petrecerii.

Cei doi au dat startul petrecerii pe o piesă a celebrului Michael Bolton, care le-a şi făcut personal o urare video surpriză, ce a emoţionat pe toată lumea. Mirii au ales să danseze alături de fetiţa lor, Zenaida Maria, în vârstă de un an.   

Momentele artistice au fost susţinute de Mahala Rai Banda, Maria Dragomiroiu, Formaţia Pindu, Elena Gheorghe, iar amfitrionii serii au fost Flick şi Popescu. “Fie ca toate miresele să traiască aceleaşi lucruri frumoase pe care eu le trăiesc zi de zi cu familia mea. Aş fi fericită să ştiu că toate femeile au parte de bucurii în relaţia lor de cuplu”, a concluzionat Adelina Pestriţu.

Cristina Şiscanu şi Mădalin Ionescu, Amna, Mihaela şi Mircea Geoană Simona Pătruleasa, Oana Roman, Adrian Perjovschi, Raluca Bădulescu, Vica Blochina, Sandra Izbaşa sunt doar câţiva dintre invitaţii ce au ţinut să le fie alături celor doi.

 

 

Modifică Setările