Vedete

Adelina Pestriţu şi Virgil Şteblea s-au căsătorit civil. De ce au ales ziua de 3 iulie pentru marele eveniment?

Adelina Pestriţu şi Virgil Şteblea s-au căsătorit civil. De ce au ales ziua de 3 iulie pentru marele eveniment? camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Ieri, frumoasa Adelina Pestriţu a ajuns din nou în faţa ofiţerului de stare civilă. Ea i-a spus „Da!” lui Virgil Ştiblea după o relaţie îndelungată. Cum a fost, ce rochie a purtat şi, mai ales, de ce a ales data de 3 iulie pentru acest pas, aflaţi în cele ce urmează!

Adelina Pestriţu şi Virgil Şteblea şi-au oficializat relaţia ieri, la Casa Căsătoriilor a primăriei sectorului 1. Vedeta a purtat o superbă rochiţă galbenă, semnată de Elisabetta Franchi, care i-a pus în evidenţă bustul generos şi i-a lăsat la vedere picioarele tonifiate şi bronzate.

Cât despre desfăşurarea evenimentului, Adelina a mărturisit pe blogul său, edamagazine.ro, că şi-a dorit ceva ”simplu, privat şi scurt”, motiv pentru care nu a avut invitaţi la cununia civilă în afara celor doi care au servit drept martori, şi care vor şi naşii de cununie.

Ade mai spune şi că nu şi-a dorit să urmeze tradiţiile din popor, preferând să fie totul simplificat: ”Totul a fost concentrat pe importanţa evenimentului şi nu am respectat nicio tradiţie cu flori şi orez. Pentru noi acest pas înseamnă pur şi simplu oficializarea în acte a relaţiei noastre şi am vrut să fim doar noi. Actele s-au semnat în doar câteva minune, am râs, am glumit, am pozat frumos pentru albumul nostru de nuntă şi am fugit alături de naşi să facem planurile pentru ceea ce urmează”.

Cât despre alegerea zilei de 3 iulie, Adelina a explicat că această cifră are o însemnătate deosebită pentru ei. ”Având în vedere că petrecerea şi cununia religioaăa sunt programate pentru sfârşitul lunii iulie, pentru momentul de la primărie am ales ziua de 3 iulie, numărul nostru norocos. Pe 30 martie am pornit la drum în calitate de cuplu, pe 3 august s-a născut Zenaida-Maria, fetita noastră, pe 13 este născut soţul meu. Cifra 3 se află în contextul multor evenimente frumoase şi importante din viaţa noastră.”, a spus Adelina.

Iar pentru cei care se întreabă cum se numeşte acum Adelina în buletin, aflaţi că vedeta a preluat şi numele soţului ei. Deşi public îşi va păstra numele de ”Adelina Pestriţu”, în acte a făcut trecerea la Pestriţu Şteblea Adelina Ioana. Motivaţia acestei decizii a fost că vedeta şi-a dorit să aibă acelaşi nume ca fetiţa ei.

Modifică Setările