Lifestyle

Adelina Pestriţu, surpriză pentru viitoarele mirese: a lansat colecţia Wonderland by EDA

Adelina Pestriţu, surpriză pentru viitoarele mirese: a lansat colecţia Wonderland by EDA camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

În anul în care ea însăşi va fi mireasă, frumoasa brunetă a creat o colecţie foarte veselă şi cool, cu mesaje şi printuri glam pentru miresele nonconformiste.

Adelina Pestriţu a lansat colecţia specială Wonderland By Eda în luna iubirii, inspirată din trăirile din cea mai frumoasă perioadă a vieţii ei. Cum anul acesta urmează să se căsătorească, Adelina a dedicat noile ţinute mireselor de anul acesta şi femeilor îndrăgostite. 

“Am simţit să marchez cumva aceste momente şi cum eu iubesc modă, o colecţie festivă pe site-ul www.byeda.ro mi s-a părut cea mai bună variantă. Nouă colecţie de geci, hanorace şi tricouri este o sărbătoare. Piesele vestimentare unice au mesaje haioase, inspirate din viaţa oricărui cuplu, chiar şi din promisiunile făcute de îndrăgostiţi în faţă altarului”, povesteşte cu entuziasm Adelina.

Colecţia Wonderland by EDA propusă de Adelina Pestriţu are elemente pictate manual ce pot fi purtate de orice mireasă, dar şi de către prietenele sau fetele îndrăgostite din jurul ei.

“Pentru că suntem atât de aproape de acest moment important în familia noastră, mi-am dorit să fac o colecţie care schimbă cumva viziunea despre rochia clasică de mireasă. Piesele pot fi purtate oricând atât de mireasă, cât şi de apropiatele acesteia, în ziua nunţii, înainte, la petrecerea burlăciţelor, dar şi după, atunci când abordăm un nou trend, trash the dress”.  

Colecţia Wonderland by EDA poate fi găsită începând de astăzi pe site-ul www.byeda.ro.

Modifică Setările