News

Adelina şi Cristi Chivu au sărbătorit 9 ani de căsnicie

Adelina şi Cristi Chivu au sărbătorit 9 ani de căsnicie

Cel mai frumos, dar şi cel mai discret cuplu din lumea fotbalului şi-a aniversat nunta de salcie, aşa cum e denumit în popor mariajul ajuns la 9 ani.

Sunt la fel de fresh şi la fel de îndrăgostiţi ca prima dată. Atunci când s-au cunoscut, Adelina Elisei era prezentatoarea ştirilor sportive la Antena 1, iar Cristian Chivu era căpitanul echipei naţionale de fotbal. Acum, după 9 ani de viaţă împreună cu verigheta pe inelar, echipa lor de acasă s-a mărit cu două fetiţe frumoase, Natalia (8) şi Anastasia (6).

Amândoi şi-au amintit de aniversarea zilei căsătoriei lor (6 iulie) şi au marcat-o ca atare prin câte un mesaj postat pe Instagram.

Adelina i-a mulţumit soţului ei pentru familia lor frumoasă, în timp ce Cristi a scris:  ”Dragostea înseamnă viaţa specială pe care o avem împreună. Aniversare fericită!”.

Perechea a avut una dintre cele mai fastuoase nunţi din România, la Palatul Ştirbey.

Cei doi se află zilele acestea în Las Vegas, deci petrecerea continuă în familia lor.

În popor se spune că, la împlinirea a 9 ani de mariaj, cuplul sărbătoreşte nunta de salcie. Subţire, aparent fragilă, salcia se îndoaie în vânt, dar nu se rupe. Aşadar, după 9 ani, căsnicia e din ce în ce mai rezistentă la încercările vieţii, pentru că soţii ştiu să se dea “după cum bate vântul” şi, la nevoie, să facă compromisuri.

În ceea ce-i priveşte pe Adelina şi Cristi Chivu, relaţia lor a fost scutită de vijelii, aşa că are toate şansele să ajungă la nunta de aur (50 de ani).

Modifică Setările