News

Adelina şi Cristi Chivu, prinşi în infernul din Italia. Ce se întâmplă acum cu ei

Adelina şi Cristi Chivu, prinşi în infernul din Italia. Ce se întâmplă acum cu ei

Coronavirusul face prăpăd la Milano, iar oamenii au fost invitaţi să nu îşi părăsească casele. Simona Gherghe s-a gândit să afle chiar de Adelina Chivu care este situaţia şi cum arată acum viaţa la Milano.

„Adelina şi Cristi Chivu locuiesc în Milano, unde, în plină carantină, e cea mai gravă situaţie. Adelina mi-a povestit cum trăiesc ei zilele acestea, care e atmosfera pe străzile milaneze, ce îi sperie, dar şi cu ce îşi umplu zilele de stat în casă. Fetele lor fac cursuri online, de mai bine de o săptămână nu mai ies din casă şi au fost nevoiţi aproape să “înveţe” o nouă viaţă. E o situaţie excepţională, cu care s-ar putea confrunta şi România. Deocamdată, la noi e bine. Dar aş vrea să ştim la ce să ne aşteptăm. Trăim vremuri speciale”, a scris Simona Gherghe pe reţelele de socializare.

Adelina şi Cristi Chivu sunt marcaţi de această situaţie.

„Unii care au peste 60 de ani sunt puşi cu semnul de întrebare la aparatul de respirat, deci medicii hotărăsc cine trăieşte şi cine moare. Noi nu mai ieşim din casă decât la farmacie sau la supermarket. În rest, nu ieşim deloc. Totul e închis, restaurante, tot. Comenzi online e cam greu să faci. Nu avem cunoştinţe care s-au îmbolnăvit, avem doar care au intrat în contact cu oameni infectaţi şi stau în carantină acasă. Sunt mai puţine maşini pe stradă, în schimb, mai multe ambulanţe, carabinieri. Am înţeles că te opresc, şi dacă ai angajaţi sau menajere trebuie să le dai în scris că sunt trimişi de tine”, a povestit Adelina Chivu.

 

Modifică Setările