News

Adevăratele nume ale vedetelor

Adevăratele nume ale vedetelor

Numeroase staruri de prim rang de la Hollywood nu se recomandă cu numele lor din buletin. Ori nu li se pare destul de cool, ori vor să scape de o anumită „moştenire“ de familie, important este că puţini ar ghici că în spatele numelor de mai jos se ascund chiar vedetele lor preferate.

Portia de Rossi

Amanda Lee Rogers şi-a schimbat numele în mult mai exoticul Portia de Rossi la vârsta de 15 ani. „Am ales prenumele Portia deoarece eram un mare fan al lui Shakespeare. Iar la numele De Rossi m-am oprit deoarece sunt australiancă şi m-am gândit că mi se potriveşte mai mult un nume exotic şi italian decât Amanda Rogers."

Charlie Sheen

Carlos Irwin Estévez a preluat numele de scenă al tatălui său, Sheen, şi a transformat primul prenume în echivalentul lui englezesc. Fratele lui, Emilio Estévez, nu a renunţat însă la numele de botez.

Marc Anthony

Soţul lui J. Lo este trecut în acte Marco Antonio Muñiz. Părinţii portoricani ai cântăreţului l-au botezat după artistul mexican cu acelaşi nume. Marc a vrut probabil să fie unic şi a făcut schimbarea.


Miley Cyrus

Să fim sinceri! Cine s-ar înghesui să vadă un concert al lui Destiny Hope Cyrus? Aşa s-o fi gândit şi Miley când a adoptat numele devenit acum celebru.

Elton John

Născut Reginald Kenneth Dwight, cântăreţul a ales numele actual de scenă în semn de respect pentru muzicienii Elton Dean şi Long John Baldry.

Shania Twain

Numele real al cântăreţei canadiene este Eileen Regina Edwards. Twain este numele de familie al tatălui ei vitreg. La începutul carierei, vedeta a descoperit şi prenumele Shania, care, în limba aborigenilor canadieni înseamnă „în felul meu".

Comentarii

Modifică Setările