News

„Adevăr sau Provocare“ cu Jorge şi Dorian Popa. Au dezvăluit dacă ar face sex cu un bărbat

„Adevăr sau Provocare“ cu Jorge şi Dorian Popa. Au dezvăluit dacă ar face sex cu un bărbat

Jorge a fost invitat joi seară în emisiunea lui Dan Capatos de la Antena 1, unde a jucat „Adevăru sau Provocare“ cu Dorian Popa.

Cei doi trăgeau bileţele de hârtie cu întrebări dintr-un bol şi trebuiau să răspundă sincer la ce era scris pe acestea. În cazul în care refuzau, pe masa din faţa lor erau pahare cu băuturi mai caudate pe care erau nevoiţi să le bea.

Aşa cum era de aşteptat, majoritatea întrebărilor erau cu tentă sexuală, iar Dorian Popa a dezvăluit că a făcut sex cu cinci persoan în acelaşi timp, însă a refuzat să spună dacă ar face sex cu un bărbat pentru un milion de euro. Decât să răspundă la această întrebare, artistul a preferat să bea un pahar de oţet.

Mai sincer decât Dorian Popa a fost Jorge, care a recunoscut că, la un moment dat, un bărbat cunoscut din showbiz i-a făcut avansuri, însă a refuzat să îi dea numele şi a treubit să bea ulei de măsline. De asemenea, pentru a nu bea un pahar cu sos de peşte, Jorge a recunoscut că se autosatisface de două ori pe săptămână şi că a fost prins de tatăl lui, atunci când avea 12 ani, în timp ce se uita la şcoală, împreună cu colegii de clasă, la reviste pentru adulţi.

Modifică Setările