Royals

Adevăr sau victimizare a Prinţului Harry? "Eram dispus să beau şi să iau droguri, ca să nu mai simt ceea ce simţeam!"

Adevăr sau victimizare a Prinţului Harry? "Eram dispus să beau şi să iau droguri, ca să nu mai simt ceea ce simţeam!" camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Prinţul Harry este mai deschis ca niciodată, de când a început o viaţă nouă în America.

Într-un serial-documentar difuzat pe Apple TV şi denumit The Me You Can't See, a cărui gazdă este Oprah, prinţul a făcut o serie de dezvăluiri surprinzătoare în ceea ce-l priveşte. 

Printre altele, Harry a declarat că trauma cauzată de moartea mamei lui l-a împins să consume alcool şi droguri pentru a-şi anihila emoţiile şi a simţi mai puţin din ceea ce simte. Harry avea doar 12 ani atunci când mama lui, Prinţesa Diana, a murit într-un accident de maşină în august 1997, într-un tunel din Paris. 

"Eram dispus să beau, eram dispus să iau droguri, eram dispus să fac orice ca să nu mai simt ceea ce simţeam", i-a spus Harry lui Oprah în primul episod al documentarului.

Prinţul mărturiseşte că obişnuia să bea alcool cât pentru o săptămână într-o seară de vineri sau sâmbătă şi asta nu pentru că-i plăcea, ci pentru că încerca să-şi anihileze sentimentele. În plus, Harry i-a mărturisit lui Oprah că trauma pierderii mamei sale i-a cauzat anxietate şi atacuri severe de panică între vârstele de 28 şi 32 de ani.

Este binecunoscută problema cu dependenţa de droguri a lui Harry, lucru care a dus la intervenţia Prinţului Charles. Acesta l-a dus pe Harry, pe când prinţul avea doar 16 ani, într-un centru pentru dependenţii de droguri, pentru a vedea cum îl poate afecta viciul. Harry i-a mai spus lui Oprah că a suferit atunci când familia regală a neglijat problemele emoţionale ale lui şi-ale soţiei sale, Meghan Markle. 

"Istoria se repeta. Mama mea a fost vânată până la moarte, în timp ce era într-o relaţie cu cineva care nu era caucazian. Exista pericolul să mai pierd o altă femeie pe care-o iubeam."

Comentarii

Modifică Setările