News

Adevăratul motiv pentru care Kim Cattrall nu mai vrea să se facă ”Sex and the City 3”

Adevăratul motiv pentru care Kim Cattrall nu mai vrea să se facă ”Sex and the City 3” camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Pentru fanii îndrăgitului serial a fost o adevărată lovitură faptul că unul dintre personajele cheie se opune categoric în a face o continuare producţiei. Ei bine, acum s-a aflat motivul.

Kim Cattrall, cea care îi dă viaţă Samanthei Jones în celebrul serial, e cea care ţine producţia un nou film SATC în loc. Ea refuză să facă o continuare a producţiei, iar acum s-a aflat motivul acestei îndârjiri.

Potrivit lui Michael Patrick King, deşi cele patru actriţe jucau rolul a patru prietene bune, în realitate Kim Cattrall n-a avut nicicând o relaţie apropiată cu ele. Ba mai mult, au existat animozităţi constante între aceasta şi Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon ori Kristin Davis.

Motivul? Faptul că nu aveau aceleaşi salarii! Michael Patrick King a confirmat că SJP avea salariu mai mare decât toate celelalte colege ale sale de platou datorită faptului că era cea mai cunoscută, dar şi a faptului că avea un rol mai important decât celelalte.

Şi deşi celelalte două actriţe, Kristin şi Cynthia, au înţeles perfect situaţia, pentru Kim Cattrall a fost un lucru de neiertat. Asta ar fi explicaţia pentru care actriţa a refuzat să se facă filmul SATC 3. Asta şi faptul că scenariul acestui de-al treilea film s-ar fi concentrat pe povestea lui Carrie Bradshaw (n.r. jucată de SJP), dat fiind faptul că Mr. Big ar fi murit la începutul filmului, iar firul poveştii urmărea viaţa lui Carrie după această tragedie.

Modifică Setările