Gossip

Adevăratul tată al lui Khloe Kardashian, un criminal celebru?

de admin

Adevăratul tată al lui Khloe Kardashian, un criminal celebru?

O acuzaţie şocantă vine din partea managerului lui OJ Simpson, Norman Predo, care susţine că acesta este, de fapt tatăl lui Khloe. Ceea ce înseamnă că Kris Jenner, mama vedetei de televiziune, a avut un copil cu OJ pe când măritată cu Robert Kardashian.

Fostul star al fotbalului este acum închis în închisoare, de când s-a dovedit a fi ucigaşul soţiei sale. Detaliul care face ca povestea să fie şi mai incredibilă e faptul că Robert a fost unul din avocaţii lui, în proces! În plus, petreceau şi mult timp împreună: “Adevărul va ieşi la iveală, mai devreme sau mai târziu. Kris, soţul ei Robert, OK şi soţia acestuia pe atunci mergeau în vacanţe împreună. Petreceau foarte mult atunci, iar ea l-a înşelat pe Rob”, mărturiseşte Norman. De fiecare dată când vorbesc despre asta cu OJ, chicoteşte”.

Mai mult, săptămâna trecută, un alt fost iubit al mamei lui Khloe a fost acuzată că l-a înşelat şi pe acesta cu acelaşi fost fotbalist, OJ. Însă capul familiei Kardashian neagă cu tărie ideea. Cert e că managerul acestuia nu se lasă bătut şi plănuieşte o demascare completă când presupusul tată adevărat al lui Khloe, fiica cea mica a lui Kris şi-a lui Robert, va putea oferi mai multe informaţii despre relaţia sa cu clanul.

FOTO: WENN, Google

Modifică Setările