News

Adevărul aniversează 125 de ani de istorie!

Adevărul, unul dintre cele mai renumite ziare quality din presa românească, aniversează 125 de ani de istorie. Apărut în 1888, Adevărul a fost un ziar care a scris istorie, devenind astăzi cel mai de încredere cotidian din România, cu cea mai mare şi mai respectată echipă de jurnalişti.

Această ocazie este marcată cu o serie de articole ce vor prezenta momente cheie din istoria ziarului Adevărul de-a lungul vremii, completată de galerii foto impresionante din arhiva ziarului, expuse în print şi online.

Primul episod din seria jurnalistică Adevarul 125 marchează demararea campaniei despre propria istorie, începută în urmă cu 125 de ani, în 1888, când Alexandru Beldiman înfiinţa cotidianul Adeverul.

În lunile următoare invităm toţi cititorii la o călătorie prin istoria României, aşa cum a fost ea reflectată în ziar. Campania se va încheia la sfârşitul anului cu Gala Aniversară Adevărul 125 de ani.

Pe tot parcursul campaniei de promovare cititorii vor afla într-un mod creativ şi interactiv despre istoria ultimilor 125 de ani printr-un timeline activ pe site-ul www.adevarul.ro şi pe contul de Facebook Adevărul, dar şi printr-o serie de aplicaţii-concurs în social media special create pentru fani.

„Apreciat, dar şi detestat, echilibrat, dar şi partizan, „Adevărul” este un ziar care a traversat şi relatat istoria României din 1888 încoace. A dispărut în unele perioade tumultoase, dar a reapărut în altele. După revoluţia din decembrie 1989 s-a întrupat din „Scânteia”, organul de presă al Partidului Comunist, dar a reuşit să se facă respectat. Astăzi este un ziar credibil şi echilibrat, cea mai importantă voce a opiniei publice româneşti.“ – Dan Marinescu, redactor şef ziarul Adevărul.

Pentru mai multe informaţii despre campania aniversară Adevărul 125 ani, vă rugăm să accesaţi sectiunea Adevărul 125 de ani din site http://adevarul.ro/continut/stiri/adevarul-125-de-ani, Facebook Adevărul https://www.facebook.com/#!/Adevarul?fref=ts.

Ştirile, articolele, campaniile jurnalistice Adevărul pot fi citite în fiecare zi în print sau online pe www.adevarul.ro, în varianta mobile prin aplicaţia disponibilă pe iPhone şi în curând pe iPad.

Despre Adevărul Group

Ziarul Adevărul şi platforma online www.adevarul.ro fac parte din Adevărul Group - lider în presa românească cu 12 publicaţii, 10 platforme online şi peste 4 milioane de cititori.

Din portofoliul Adevărul Group fac parte două dintre cele mai vândute şi citite ziare din România, atât pe segmentul quality cât şi tabloid: Adevărul şi Click!

Divizia de reviste este reprezentată cu succes de segmente mass market, celebrităţi, cultură şi ştiinţă, dintre care: OK!, Click pentru femei, Click Sănătate, Click Poftă Bună, Stiinta si Tehnica, Dilema, Historia, Foreign Policy.

Modifică Setările