News

Adevărul despre Britney Spears: "Dacă lumea ar cunoaşte problemele psihice ale vedetei, l-ar aprecia pe tatăl acesteia"

Adevărul despre Britney Spears: "Dacă lumea ar cunoaşte problemele psihice ale vedetei, l-ar aprecia pe tatăl acesteia" camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Britney Spears a avut parte de simpatia întregului public, anul acesta, după ce vedeta a dezvăluit chinul în care îşi duce viaţa sub tutela tatălui ei.

Jamie Spears, tatăl vedetei în vârstă de 39 de ani, a declarat, însă, că adevărul este departe de cel servit publicului de fiica sa. Conform acestuia, dependenţele şi problemele mentale ale lui Britney sunt mult mai serioase decât am crede. Părintele vedetei, care s-a retras recent din postul de tutore al lui Britney, după o perioadă de 13 de ani, a înaintat o serie de documente legale în care susţine că lumea l-ar aprecia dacă ar cunoaşte informaţiile confidenţiale despre severitatea afecţiunii artistei.

În cele 15 pagini de documente înaintate curţii din Los Angeles la începutul acestei luni, Jamie Spears a declarat, printre altele: “Dacă publicul ar şti toate informaţiile despre viaţa personală a domnişoarei Spears, toate dependenţele şi afecţiunile psihice cu care s-a luptat şi toate dificultăţile care vin la pachet cu o astfel de tutelă, acesta l-ar aprecia pe domnul Spears pentru munca depusă. Dar nimeni nu ştie toate aceste lucruri şi nu are dreptul să le cunoască.”

Acesta mai susţine că n-a avut niciun rol în stabilirea tratamentului medicamentos pentru fiica sa şi că acesta a fost stabilit de fostul doctor psihiatru al lui Britney şi de alţi experţi în domeniu şi supravegheat de un alt tutore al vedetei, Jodi Montgomery. Tatăl lui Britney spune că singurul lui rol în chestiunea medicală a fost să plătească facturile pentru tratament. În plus, tatăl lui Spears a adăugat că este dispus să renunţe la tutelă pentru a-şi împiedica fiica să treacă printr-un război public epuizant.

“Nu există nicio îndoială că tutela a salvat-o pe domnişoara Spears de dezastru, a sprijinit-o atunci când avea cel mai mult nevoie, a protejat-o pe ea şi reputaţia ei şi a facilitat restabilirea carierei sale”, se mai arată în aceste documente.

Comentarii

Modifică Setările