Royals

Adevărul despre întoarcere Prinţesei Charlene în Africa natală: "A fost o perioadă foarte grea pentru mine"

Adevărul despre întoarcere Prinţesei Charlene în Africa natală: "A fost o perioadă foarte grea pentru mine" camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Prinţesa Charlene se află încă de la începutul anului în Africa de Sud, ţara ei natală.

Un lucru cel puţin bizar, având în vedere zvonurile din ce în ce mai consistente, cum că mariajul ei cu Prinţul Albert ar fi pe marginea prăpastiei.

Prinţesa de 43 de ani a plecat la începutul acestui an în Africa de Sud, pentru a participa la acţiunile unei organizaţii de conservare a faunei africane. Acolo, Charlene a contractat o infecţie serioasă care i-a afectat căile respiratorii şi a trebuit să recurgă chiar la proceduri chirurgicale, cea mai recentă având loc pe 23 iunie.

Cum doctorii nu i-au permis să se întoarcă la Monaco, aceasta s-a văzut în poziţia de a nu putea fi cu soţul ei, Albert, la aniversarea a zece ani de mariaj, pe 1 iulie. 

"A fost o perioadă foarte grea pentru mine. Îmi este foarte dor de soţul meu şi de copiii mei. Albert este stânca şi puterea mea şi fără iubirea şi susţinerea lui n-aş fi putut trece prin această perioadă dureroasă", a declarat Charlene pentru un post de televiziune sud-african.

Cu toate acestea, gura lumii susţine că altul ar fi adevărul şi că prinţesa s-a separat, pentru o perioadă, de soţul ei, după ce au apărut informaţiile cum că Albert ar mai avea un al treilea copil din flori, unul născut de o femeie din Brazilia, în urmă cu 15 ani, pe când prinţul era deja într-o relaţie cu Charlene.

Comentarii

Modifică Setările