News

Adevărul despre moartea lui Marilyn Monroe. Cine deţine rolul principal în această poveste

Adevărul despre moartea lui Marilyn Monroe. Cine deţine rolul principal în această poveste camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Marilyn Monroe a fost una dintre cele mai populare actriţe din toate timpurile. A apărut în filme de succes din anii 50 şi 60, cum ar fi The Seven Year Itch, How to Marry a Millionaire, River of No Return şi multe altele. Nu era loc în care să nu apară şi să nu atragă atenţia. Paparazzii o urmau pretutindeni, iar poveştile despre ea făceau deliciul presei.

Cu toate acestea, în viaţa sa privată nu a fost atât de norocoasă. Marilyn a avut multe relaţii cu probleme. A trăit mai multe căsătorii, dar toate au eşuat, iar avorturile repetate au ţinut-o departe de dorinţa ei de a deveni mamă. Marilyn Monroe rămâne unul dintre cele mai incitante personaje din istoria Hollywoodului, iar viaţa sa privată rămâne un  mister, la fel ca şi moartea.

De când era copil, blonda a fost nevoită să ducă multe lupte. Mama ei era bolnavă psihic, aşa ca fost preluată de cei de la protecţia socială. Copilăria i se derulează în timp ce trece pe la familiile ce o iau în plasament. Înainte de a fi actriţă, Marilyn ajunge model. Numele ei adevărat era Norma Jeanne, pe care ulterior îl schimbă. Ba mai mult îşi îmbunătăţeşte aspectul fizic cu câteva intervenţii, îşi schimbă coafura şi machiajul şi devine cu totul alta.

A fost nevoie de câţiva ani pentru a obţine câteva roluri secundare în filme înainte să devină una dintre vedetele din Cetatea Filmului. Nu a fost niciodată satisfăcută de rolurile sale, aşa că mergea mereu la cursuri de actorie. Regizorul Lee Strasberg a povestit cândva că ea şi Marlon Brando au fost cei mai buni elevi ai săi, deoarece numai ei au fost capabili să intre în profunzimea personajului pe care l-au interpretat.

În dragoste nu a avut niciodată noroc, chiar dacă frumuseţea ei deschidea foarte multe uşi şi se ştie că domnii preferă blondele. Primul ei soţ a fost jucătorul de baseball Joe Di Maggio, iar mariajul a durat doar câţiva ani. După Di Maggio, şi-a legat destinul de cel al lui Arthur Miller, dar s-au separat patru ani mai târziu.

Dominată de nefericire, devină dependentă de pastile, pe care le amestecă şi cu alte substanţe, dar şi cu alcool. Moşteneşte după câte se pare şi boala mamei sale, aşa că i se mai prescriu nişte medicamente.

În august 1962, este găsită moartă, în casa ei din Brentwood. Avea 36 de ani. În timp ce mulţi cred că ea s-a sinucis, alţii au alte teorii, iar asta pentru că diva nu a lăsat nici un bilet. Moartea ei a fost un adevărat şoc pentru întreaga lume şi pentru cei care au cunoscut-o.

Oficial, se declară că moartea sa a survenit în urma unei supradoze, dar spiritele nu se liniştesc. Într-una dintre cele mai populare conspiraţii se spune că rolul principal în această dramă a fost deţinut de John Kennedy. Actriţa avea o relaţie secretă cu fostul preşedinte al Statelor Unite, dar şi fratele său, Robert.

Mai multe surse spun că ea îi ameninţa că va da totul în vileag, aşa că fraţii Kennedys au decis să o reducă la tăcere. Nici medicii nu au scăpat de aceste teorii. Despre ei se spune că au îndopat-o cu pastile, ceea ce a condus la un supradozaj. Care este adevărul poate că nu vom afla niciodată, dar suntem siguri că moartea ei va rămâne o temă pentru cei care iubesc conspiraţiile.

 

Comentarii

Modifică Setările