Gossip

Adevărul despre noaptea nebună pe care Prinţesa Diana ar fi petrecut-o cu Freddie Mercury într-un bar de gay

Adevărul despre noaptea nebună pe care Prinţesa Diana ar fi petrecut-o cu Freddie Mercury într-un bar de gay

Odată cu împlinirea a 23 de ani de la dispariţia Reginei Inimilor, pe 31 august, au ieşit la iveală tot felul de noi informaţii despre Prinţesa Diana, iar una dintre ele este despre noaptea nebună pe care fosta soţie a Prinţului Charles ar fi petrecut-o cu fostul lider al trupei Queen, Freddie Mercury, într-un bar de homosexuali.

Cei de la Express Online au vorbit cu Peter Freestone, unul dintre cei mai buni prieteni ai regretatului rocker din ultimii lui 12 ani de viaţă. Peter este acea persoană care ştia tot ceea ce se petrecea cu viaţa starului rock atât pe scenă, cât, mai ales, în spatele ei.

Se pare că Freddie şi Prinţesa Diana s-au împrietenit la cataramă datorită unui lucru pe care-l aveau în comun – faptul că le plăcea la nebunie să urmărească sitcom-ul The Golden Girls, împreună cu vedetele Rupert Everett şi Kenny Everett. Ei bine, prietenul apropiat al lui Kenny Everett, Cleo Rocos, are câteva detalii interesante de povestit despre acest lucru: „Grupul acesta a petrecut o după-amiază întreagă bând şampanie şi urmărind episoade în reluare ale serialulul preferat. Au făcut asta cu sunetul închis şi improvizând ei toate replicile, dar într-un mod cât mai... deochiat cu putinţă.”

Iar ceea ce ar fi urmat, în acea după-amiază, constituie cel mai mare mit londonez care a existat vreodată.

Modifică Setările