News

Adevărul despre relaţia lui Brad Pitt cu Neri Oxman

Adevărul despre relaţia lui Brad Pitt cu Neri Oxman

În ultimele luni, presa internaţională a tot titrat despre relaţia amoroasă dintre Brad Pitt şi Neri Oxman, deşi cei doi n-au fost văzuţi împreună niciodată. Ei bine, acum au apărut noi detalii despre presupusa lor idilă. Brad n-a fost surprins niciodată cu presupusa lui iubită Potrivit unor informaţii oferite de surse din anturajul actorului, Brad n-are de gând să se pună ”la casa lui” prea curând, preocupându-se mai degrabă de cariera şi copiii lui. Ba mai mult, adevărul ar fi că Brad nu are tocmai o relaţie serioasă cu Neri Oxman. ”A mers la întâlniri, însă nu caută o relaţie serioasă deocamdată. El este fericit cu el şi se bucură de timpul petrecut cu copiii.”, spune una dintre surse.

Chipurile, pentru el prioritatea numărul 1 ar fi copiii, pentru care s-a luptat în tribunal. ”A fi tată este jobul lui numărul unu. El va fi întotdeauna acolo pentru copiii lui. El se concentrează acum pe lucrurile pe care trebuie să se concentreze: munca şi copiii lui. Petrece tot mai mult timp socializând cu prietenii lui apropiaţi.”, mai spune respectiva sursă.

Neri Oxman nu are de gând să renunţe la profesia ei de dragul lui Brad Pitt

Cât despre interacţiunile cu Neri Oxman, apropiaţii spun că nu e o relaţie de viitor. ”Vorbesc la telefon de câteva ori pe zi şi sunt destul de interesaţi unul de celălalt. Însă, e destul de problematic pentru că Neri nu vrea să renunţe la viaţa ei în Cambridge şi la jobul de la MIT pentru nimeni, mai ales pentru Brad Pitt. Se distează împreună, dar nu văd relaţia pe viitor”, a mai precizat un apropiat pentru presa internaţională.

Modifică Setările