News

Adevărul despre sarcina Elenei Udrea

Adevărul despre sarcina Elenei Udrea

Elena Udrea şi Adrian Alexandrov

Deunăzi aflam că fosta politiciană ar fi rămas însărcinată cu iubitul său, Adrian Alexandrov. Iată ce spune blonda de 44 de ani. Elena Udrea şi Adrian Alexandrov De acum un an şi jumătate, de când s-a aflat de relaţia ei cu Adrian Alexandrov, toată lumea aşteaptă să audă de nuntă şi botez. De inelul de logodnă s-a tot vorbit, mai ales vara trecută, deci era cazul să se audă şi despre copil.

Potrivit unor surse, Elena Udrea ar fi rămas însărcinată în urma unui tratament urmat la o clinică de fertilizare din Bucureşti. Ba mai mult, se spune că ar fi la a treia încercare de inseminare in vitro, că vizitele ei la clinică s-ar fi îndesit şi că urmează să afle sexul copilului, ceea ce ar însemna că e însărcinată de peste 16 săptămâni.

Surpriză, însă! Elena Udrea neagă totul.

"Nu este adevărat. Nu sunt însărcinată. Nu am început nicio procedură de fertilizare invitro. Este un fake news”, le-a spus aceasta celor de la "Evenimentul Zilei".

Presa a scris de mai multe ori despre încercările Elenei Udrea de a deveni mamă. Udrea a fost fotografiată în faţa unei clinici de fertilizare, iar ulterior presa a scris despre o deplasare în Grecia în acelaşi scop.

Elena Udrea are 44 de ani şi fost căsătorită cu omul de afaceri Dorin Cocoş în iunie 2013. Ea şi Adrian Alexandrov şi-au făcut publică relaţia în octombrie 2016, la nunta lui Honorius Prigoană, fiul lui Silviu Prigoană.

Modifică Setările