News

Adevărul despre starea de sănătate a lui Ion Iliescu

Adevărul despre starea de sănătate a lui Ion Iliescu

Faptul că acesta a absentat atât de la Şedinţa Solemnă din Parlament, a cărei invitată specială a fost Custodele Coroanei, cât şi de la funeraliile regale a dat de gândit multora. Iată care este starea fostului preşedinte.

Ion Iliescu a dispărut din viaţa publică de ceve vreme, lipsind de la evenimente importante, precum Ziua Naţională sau ceremoniile dedicate morţii Regelui Mihai.

Absenţa fostului preşedinte a lansat o serie de speculaţii în presă referitoare la starea de sănătate a sa, ba chiar o ştire falsă cu privire la decesul său. Cu toate acestea, apropiaţii lui Iliescu susţin că stare sa de sănătate este una bună, cu toate că acesta nu a mai părăsit vila sa din cartierul Primăverii.

"Se simte bine, însă a suferit un accident şi s-a ales cu o entorsă. La varsta dumnealui, astfel de probleme pot deveni serioase, chiar dacă pentru ceilalţi nu par mare lucru. In acest moment, are piciorul foarte umflat si ii este imposibil sa se incalte. I s-a recomandat sa ramana in casa pana cand se vindeca, tocmai din aceasta cauza a lipsit de la mai multe evenimente. De altfel, domnul Iliescu va lipsi si de la funerariile regelui Mihai, care vor avea loc la sfarsitul acestei saptamani”, a spus o sursă din anturajul lui Ion Iliescu, potrivit stirilekanald.ro.

Modifică Setările