News

Adevărul despre starea lui Cătălin Botezatu, după ce s-a spus că ar fi în stare gravă! Cât de dramatică este situaţia?

Adevărul despre starea lui Cătălin Botezatu, după ce s-a spus că ar fi în stare gravă! Cât de dramatică este situaţia?

În urmă cu aproximativ două săptămâni, Cătălin Botezatu a fost operat de urgenţă în Turcia, după ce şi-a făcut un set de analize la un spital din Istanbul în urma cărora medicii au descoperit că are o tumoră.

Celebrul designer a suferit o intervenţie la colon, afirmând la Kanal D că a fost la un pas de moarte şi că nu s-a gândit niciodată că problemele lui sunt atât de grave.

După externare, presa din ţara noastră a notat că Bote ar fi în stare critică şi că ar avea dureri foarte mari, situaţia lui fiind destul de dramatică. În ciuda informaţiilor apărute iniţial, Monica Vlad, bună prietenă cu designerul, a postat un mesaj pe Facebook prin care încearcă să-i liniştească pe apropiaţii şi pe fanii lui Cătălin Botezatu.

„În urma telefoanelor primite, am înţeles că circulă o ştire despre Cătălin Botezatu care spune că este în stare gravă. Nu ştiu de unde a apărut ştirea şi care este fundamentul de la care a pornit, având în vedere că sunt puţini oameni care ţin legătura cu medicii care se ocupă de el şi ştiu care este starea lui reală de sănătate, despre care va vorbi doar el, dacă va dori să o facă. Niciodată noi, cei apropiaţi lui. Doar ca să nu mai panicăm cunoscuţii lui, care m-au asaltat cu mesaje fireşti şi de încurajare, am ales să pun acest post. Cătălin Botezatu este în perioada de recuperare. Este bine şi o să fie foarte bine“, a scris Monica Vlad pe celebra reţea de socializare.

Modifică Setările