Vedete

Adevărul din spatele succesului! Lady Gaga, descurajată de fostul iubit: ”Nu o să reuşeşti niciodată, nu o să ai niciun hit!”

Adevărul din spatele succesului! Lady Gaga, descurajată de fostul iubit: ”Nu o să reuşeşti niciodată, nu o să ai niciun hit!” camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Ultimul an a fost unul de senzaţie pentru celebra cântăreaţă Lady Gaga. Artista a câştigat un Oscar, un Grammy, un premiu BAFTA şi un Glob de Aur în acelaşi an, piesa ”Shallow” fiind hitul cu cea mai lungă staţionare pe locul 1 în topuri.

Totuşi, artista a declarat că nu a avut parte de susţinerea din prezent dintotdeauna. Înainte ca numele ei să ajungă pe buzele tuturor, cel mai important om din viaţa ei a descurajat-o şi a încercat s-o convingă că nu va ajunge niciodată o artistă suficient de bună încât să ia premii pentru reuşitele sale.

Într-un interviu acordat revistei Cosmopolitan, în aprilie 2010, Lady Gaga a mărturisit că un fost iubit i-a spus că nu o să aibă niciodată succes pe plan muzical: ”Am avut un iubit care mi-a spus că nu o să reuşesc niciodată, că nu o să fiu niciodată nominalizată la premiile Grammy, că nu o să am niciodată un hit şi că speră să eşuez”.

Totuşi, artista îşi aminteşte că a avut puterea în acel moment de a-l îndepărta şi de a merge mai departe cu visul său. ”I-am spus<<Cândva, când nu o să mai fim împreună, nu o să poţi cumpăra o cafea de la chioşc fără să mă auzi ori să mă vezi>>, relata artista în 2010, pe când cariera ei cunoscuse un avans considerabil.

Chiar şi-n discursul de acceptare a premiului Oscar, Lady Gaga a amintit despre eforturile depuse în cariera sa, dar şi despre puterea de a visa. ”Nu e despre a câştiga, ci despre a nu te da bătut. Dacă ai un vis, luptă pentru el”, a declarat artista pe scena Premiilor Oscar, unde urcase pentru a-şi revendica trofeul pentru cel mai bun cântec dintr-un film.

Modifică Setările