News

Adevărul Holding lansează o nouă platformă online de lifestyle feminin, voux.ro

Adevărul Holding lansează o nouă platformă online de lifestyle feminin, voux.ro

Din 25 martie Adevărul Holding lansează  o nouă  platformă de lifestyle feminin, voux.ro. Acest nou site îşi doreşte să inspire userii cu ultimele noutăţi din lumea fashion-ului, cele mai interesante trucuri de beauty, cele mai hot destinaţii de vacanţă, sfaturi de parenting sau tipsuri despre cum să ai o nutriţie sănătoasă. Cu echipa de la Voux şi invitaţii lor poţi avea surpriza să te întâlneşti în fiecare vineri atunci când redacţia devine mobilă. 

voux

Grupul Adevărul Holding, în al cărui portofoliu se află publicaţiile Adevărul, Click, Dilema Veche, Foreign Policy şi Historia, are o nouă platformă de lifestyle feminin, voux.ro. Aceasta îşi doreşte să devină în scurt timp o sursă importantă de informaţie şi relaxare într-un univers feminin ale căror valori sunt optimismul, originalitatea, relevanţa şi inovaţia.

Ca o noutate, în fiecare vineri, redacţia va deveni mobilă pentru că îşi va muta punctul de lucru în funcţie de noutăţile apărute în lumea fashion-ului sau evenimente de lifestyle. Puteţi avea surpriza să găsiţi echipa voux.ro într-o cafenea, într-un salon, în magazine sau ateliere de designeri. În plus, voux.ro este site-ul care îşi va schimba culoarea în fiecare vineri în funcţie de locaţia aleasă.

Nicoleta Nicolae, redactor şef Voux.ro, a declarat că „Voux.ro a fost gândit ca un produs pentru femeile active, mereu în mişcare, femeile care iubesc moda şi tot ce ţine de un stil de viaţă aparte. Ceea ce va face diferenţa într-o piaţă atât de aglomerată, cea de lifestyle feminin, va fi conceptul de redacţie mobilă. Nu vom sta într-un birou, în faţa unui calculator, imaginându-ne lucruri care se întâmplă, ci vom fi chiar acolo,în mijlocul acţiunii, încercând să descoperim oameni noi, să le aflăm poveştile, dincolo de aparenţe. Voux.ro îşi doreşte un public smart, cu poftă de viaţă şi de frumos”.

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările