Lifestyle

Adevărul Holding lansează un nou site, viteze.ro

Adevărul Holding lansează un nou site, viteze.ro

Site-ul viteze.ro oferă cititorilor săi informaţii de actualitate, precum şi ştiri privind industria şi legislaţia din domeniul auto şi se adresează în principal publicului tânăr din mediul urban.

Viteze

Grupul Adevărul Holding, în al cărui portofoliu se află publicaţiile Adevărul, Click, Dilema Veche, Foreign Policy şi Historia, are o nouă platformă, viteze.ro. Site-ul, lansat recent în variantă beta, a fost gândit astfel încât să fie responsive pe toate tipurile de device-uri (smatphone, tableta, laptop sau desktop) şi se adresează în principal cititorilor din mediul urban care sunt interesaţi de ştiri şi informaţii din domeniul auto.

Dan Belcea, General Manager Adevărul Holding, a declarat că „lansarea site-ului viteze.ro face parte din strategia noastră de dezvoltare, prin care dorim să investim în zona de online, menţinând în acelaşi timp publicaţiile noastre din print. Astfel, prin viteze.ro adăugăm un nou produs portofoliului nostru şi ne dorim ca acesta să devină un adevarat reper în domeniul auto”.

Viteze.ro oferă cititorilor informaţii de actualitate din domeniul auto, ştiri privind industria, legislaţia şi prezentări ale noilor modele de autoturisme. De asemenea, cei interesaţi să-şi cumpere o maşină pot găsi informaţii utile, test drive-uri şi pot afla ce oferte există pe piaţă în acest domeniu. Începând din 1 martie, pe site-ul viteze.ro cititorii vor putea vedea şi cele mai importante lansări de la Salonul Auto de la Geneva, un eveniment de top al industriei, transmise prin live streaming.

Proiectul viteze.ro este coodonat de Eduard Dârvariu, Head of Digital Adevărul Holding, iar din echipa editorială fac parte, printre alţii, doi jurnalişti cu o vastă experienţă în domeniu, Constantin Ciobanu şi Răzvan Scăeşteanu.

Viteze.ro va avea un conţinut video foarte bogat şi va oferi content pentru toate site-urile din grupul Adevărul. De asemenea, redactorii viteze.ro vor avea şi o emisiune dedicată pe Adevărul live, iar în viitor echipa îşi doreşte să realizeze şi o emisiune de televiziune.

Urmăriţi viteze.ro şi pe social media:

Facebook:

Twitter:

Youtube:

Modifică Setările