News

Adevărul despre moartea lui Natalie Wood

de admin

Adevărul despre moartea lui Natalie Wood

Luna aceasta, se împlinesc 33 de ani de la moartea suspectă a actriţei. Un prilej pentru sora lui Natalie, Lana, să-i adreseze o scrisoare publică lui Robert Wagner, cel care a fost soţul actriţei, totodată considerat de către fanii ei suspectul numărul 1 în cazul morţii acesteia. Ce îi scrie Lana?

Pe actorul Robert Wagner (azi în vârstă de 84 de ani) îl ştiţi din serialul "Hart to Hart". Numele lui a rămas, însă, legat şi de misterul morţii uneia dintre cele mai iubite actriţe de la Hollywood, Natalie Wood - cea care i-a fost soţie şi care a pierit pe 29 noiembrie 1981 în condiţii suspecte, pe când ea, Robert şi actorul Chrisopher Walken se aflau la bordul vasului "Splendour".

"Nu te duşmănesc şi nu-ţi doresc răul. Dar au trecut 33 de ani şi nu sunt cu nimic mai aproape de adevăr. Nu trece nici măcar o zi în care eu să nu fiu bântuită de întrebări despre ce s-a întâmplat în acea noapte îngrozitoare. Vorbeşte cu autorităţile şi cooperează cu poliţiştii", îi cere acum Lana (foto sus) lui Wagner (foto stânga).

"Astfel îţi vei putea elibera conştiinţa, redându-le liniştea prietenilor şi familiei lui Natalie", a mai scris Lana, care nu a încetat în tot timpul scurs de la moartea actriţei să-şi manifeste nemulţumirea pentru faptul că Wagner nu a fost niciodată considerat în mod oficial suspect în ancheta poliţiei, fiind tratat preferenţial fiindcă e celebru.

Iar unul dintre argumentele Lanei în lupta ei cu Wagner este telefonul pe care susţine că l-a primit chiar de la căpitanul vasului "Splendour", Dennis Davern. Ea afirmă că Davern a sunat-o în 1992 şi i-a spus că lui i se păruse că Robert a împins-o pe Natalie peste bord. „Atunci Rob a spus: «Las-o acolo, ca să se înveţe minte». Şi a continuat să bea“, i-ar fi povestit Davern Lanei. O declaraţie cutremurătoare, pe care, însă, acesta s-a ferit s-o facă oficial, în faţa autorităţilor.

Citeşte totul despre viaţa şi cazul morţii suspecte a lui Natalie Wood în ediţia de colecţie ”Legendele Hollywoodului”, disponibilă acum la toate punctele de difuzare a presei (14,99 lei). Albumul, oferit de revista OK!, prezintă 22 de poveşti emblematice într-un album dedicat idolilor care au trăit cu adevărat, dincolo de succes şi faimă.

Foto: Getty Images/Guliver, WENN

Modifică Setările