News

Adevărul despre performanţele sexuale ale bărbaţilor de la Hollywood!

de admin

Să vorbim despre sex! Cu toţii ştim cât de sexy sunt bărbaţii de la Hollywood, însă ce-ar fi să aflăm câteva secrete mai ascunse despre aceştia, cum ar fi, cum se descurcă în pat? Fostele sau actualele iubite ale masculilor de la Hollywood fac dezvăluiri incendiare! Haideţi să vedem ce se spune despre ei!

Gerard Butler

După o scurtă aventură cu starul din pelicula 300, Brandi Glanville este destul de ”competentă” pentru a ne dezvălui câteva secrete din dormitorul pe care l-a împărţit cu celebrul actor. Nevoită să-i dea o notă lui Gerard de la 1 la 10, Brandi a dezvăluit că actorul este de nota 11. Suficient, nu?

Jesse Metcalfe

Ouch! Fosta actorului din Dallas a spus despre acesta că era destul de nesigur în pat. Cea care i-a fost alături lui Jesse timp de patru a scris în cartea sa că Jesse avea nevoie de o confirmare a potenţei sale în mod constant.

Ashton Kutcher

Sarah Leah a avut nevoie doar de o seară cu Ashton pentru a delibera: ”se descurcă în pat”. S-o credem?

Jason Sudeikis

Asta vine din surse sigure! Chiar soţia sa, celebra Olivia Wilde, a declarat că a face sex cu soţul său e ca şi cum ai participa la maraton. Da, şi ei îi prieşte!

Hugh Hefner

Nu că ne-am fi pus speranţa în el, însă, după spusele lui Crystal Harris, Hugh rezistă cam două secunde în timpul unui act sexual. Nu ştim ce să spunem, mai ales că un an mai târziu de la această afirmaţie Crystal s-a întors în aşternuturile lui Hugh şi de atunci n-au mai existat astfel de comentarii. Poate pentru că a găsit ceva bun cu care să compenseze. Spuneţi voi ce!

Hugh Grant

A avut la dispoziţie 13 de ani pentru a-şi forma o părere aşa că nu ne grăbim s-o contrazicem. Elizabeth Hurley a declarat că Hugh este de nota 10 în pat!

Ben Foster

S-o zicem p-aia dreptă! Robin Wright a afirmat că niciun alt bărbat n-a satisfăcut-o de mai multe ori precum a făcut-o Ben Foster. Asta ar trebui să însemne ceva, nu?

Modifică Setările