News

Adevărul din spatele relaţiei Andreei Berecleanu cu Andrei Zaharescu

Adevărul din spatele relaţiei Andreei Berecleanu cu Andrei Zaharescu

Ea e foarte diplomată şi preferă să nu se uite în trecut. El şi-a refăcut viaţa departe de ţară, în Africa de Sud, şi are deja o altă familie. Iată însă care este povestea celor doi soţi, spusă de avocatul prezentatoarei de ştiri.

Andreea Berecleanu a evitat cu eleganţă să vorbească despre aspectele neplăcute ale mariajului ei. Însă acum, la doi ani de la divorţ, cel care a fost dispus să vorbească despre aceste lucruri este chiar avocatul său, Călin Giurgiu, nimeni altul decât… fostul soţ al actualei iubite a lui Andrei Zaharescu! Şi asta în contextul unui nou proces între cei doi foşti soţi, intentat de prezentatoarea TV pentru neplata pensiei alimentare.

Prezent în platoul „WowBiz“, Călin Giurgiu a dezvăluit că Andrei Zaharescu nu şi-a respectat obligaţia de plată a pensiei alimentare pentru cei doi copii, Eva şi Petru, încă de la început.

„Am fost avocatul lor şi i-am ajutat în toate problemele juridice. Am fost prieteni de familie cu ei, eu şi soţia mea. Nu pot să spun de ce a decis ea să divorţeze. A fost o problemă a lor. A fost amiabil şi toată lumea a crezut că rămâne la această fază. Au divorţat în 2013. S-a stricat poate chiar de la început, dar Andreea nu a vrut să facă niciodată public detalii ale acestei despărţiri. A vrut să rezolve în familie, amiabil. Unele discuţii au fost prin intermediul meu, altele între ei până el a plecat în Africa de Sud. El nu şi-a respectat această obligaţie, de-a plăti pensia, chiar de la început“, a spusCălin Giurgiu la „WowBiz“.

„El trebuie să plătească pensie alimentară o treime din salariul lui. El are 5.000 de dolari salariu de consul. S-a ajuns acum la o sumă de aproape 10.000 de euro. I s-a pus proprire pe conturi. Andreea şi cu mine am încercat să rezolvăm problema amiabil. Trebuie să plătească, că sunt copiii lui“, a precizat avocatul.

Citeşte şi:


Andrei Zaharescu, poze cu noua familie


FOTO Andrei Zaharescu a devenit tătic în Africa de Sud


Andreea Berecleanu şi Andrei Zaharescu au divorţat

Mai mult, Călin Giurgiu a dezvăluit că fosta lui soţie, Cosmina Ion, şi Andrei Zaharescu s-ar fi iubit încă dinainte să divorţeze de partenerii lor de viaţă.

„Relaţia lor a început un pic mai devreme decât s-a aflat. Eram despărţiţi în fapt, dar rămăsesem parteneri de afaceri. Era telefonul ei pe masă şi am auzit un bip. M-am uitat şi am văzut numărul, era să îmi pice telefonul din mână. Am zis ok, asta este. Mi-am întins un pic antenele şi am aflat. Andrei era cu Andreea pe atunci. Nu am să-i reproşez nimic. Andreea nu a aflat de la mine. Erau într-o vrie. Eu am aflat când la mine nu mai era nimic de făcut. Ea a aflat din altă parte. Am împărtăşit din experienţele fiecăruia. Nu e nimic de spus. Relaţia a început dinainte, de prin iarna lui 2012. Au fost şi separaţi şi s-au recombinat când el a fost purtător de cuvânt“, a explicat avocatul Călin Giurgiu.

Modifică Setările