News

Adevărul din spatele relaţiei Andreei Berecleanu cu Andrei Zaharescu

Adevărul din spatele relaţiei Andreei Berecleanu cu Andrei Zaharescu

Ea e foarte diplomată şi preferă să nu se uite în trecut. El şi-a refăcut viaţa departe de ţară, în Africa de Sud, şi are deja o altă familie. Iată însă care este povestea celor doi soţi, spusă de avocatul prezentatoarei de ştiri.

Andreea Berecleanu a evitat cu eleganţă să vorbească despre aspectele neplăcute ale mariajului ei. Însă acum, la doi ani de la divorţ, cel care a fost dispus să vorbească despre aceste lucruri este chiar avocatul său, Călin Giurgiu, nimeni altul decât… fostul soţ al actualei iubite a lui Andrei Zaharescu! Şi asta în contextul unui nou proces între cei doi foşti soţi, intentat de prezentatoarea TV pentru neplata pensiei alimentare.

Prezent în platoul „WowBiz“, Călin Giurgiu a dezvăluit că Andrei Zaharescu nu şi-a respectat obligaţia de plată a pensiei alimentare pentru cei doi copii, Eva şi Petru, încă de la început.

„Am fost avocatul lor şi i-am ajutat în toate problemele juridice. Am fost prieteni de familie cu ei, eu şi soţia mea. Nu pot să spun de ce a decis ea să divorţeze. A fost o problemă a lor. A fost amiabil şi toată lumea a crezut că rămâne la această fază. Au divorţat în 2013. S-a stricat poate chiar de la început, dar Andreea nu a vrut să facă niciodată public detalii ale acestei despărţiri. A vrut să rezolve în familie, amiabil. Unele discuţii au fost prin intermediul meu, altele între ei până el a plecat în Africa de Sud. El nu şi-a respectat această obligaţie, de-a plăti pensia, chiar de la început“, a spusCălin Giurgiu la „WowBiz“.

„El trebuie să plătească pensie alimentară o treime din salariul lui. El are 5.000 de dolari salariu de consul. S-a ajuns acum la o sumă de aproape 10.000 de euro. I s-a pus proprire pe conturi. Andreea şi cu mine am încercat să rezolvăm problema amiabil. Trebuie să plătească, că sunt copiii lui“, a precizat avocatul.

Citeşte şi:


Andrei Zaharescu, poze cu noua familie


FOTO Andrei Zaharescu a devenit tătic în Africa de Sud


Andreea Berecleanu şi Andrei Zaharescu au divorţat

Mai mult, Călin Giurgiu a dezvăluit că fosta lui soţie, Cosmina Ion, şi Andrei Zaharescu s-ar fi iubit încă dinainte să divorţeze de partenerii lor de viaţă.

„Relaţia lor a început un pic mai devreme decât s-a aflat. Eram despărţiţi în fapt, dar rămăsesem parteneri de afaceri. Era telefonul ei pe masă şi am auzit un bip. M-am uitat şi am văzut numărul, era să îmi pice telefonul din mână. Am zis ok, asta este. Mi-am întins un pic antenele şi am aflat. Andrei era cu Andreea pe atunci. Nu am să-i reproşez nimic. Andreea nu a aflat de la mine. Erau într-o vrie. Eu am aflat când la mine nu mai era nimic de făcut. Ea a aflat din altă parte. Am împărtăşit din experienţele fiecăruia. Nu e nimic de spus. Relaţia a început dinainte, de prin iarna lui 2012. Au fost şi separaţi şi s-au recombinat când el a fost purtător de cuvânt“, a explicat avocatul Călin Giurgiu.

Comentarii

Articole asemănătoare

FOTO Cabral s-a îmbolnăvit în junglă

News

FOTO Cabral s-a îmbolnăvit în junglă

Clima caldă, dar destul de umedă a Africii de Sud pare să nu-i priiască deloc prezentatorului emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici!“. Ba, de câteva zile încoace, toate eforturile medicilor locali par a fi în van.

Gossip

Unde se vor căsători Charlize Theron şi Sean Penn

Sunt de opt luni împreună şi deja vorbesc despre căsătorie. Cel puţin, asta susţin apropiaţii lor, care spun că cei doi îndrăgostiţi ar fi ales şi locul unde vor face schimb de jurăminte.

INTERVIU Anamaria Ferentz – „Nu mă voi muta înapoi în România“

Interviu

INTERVIU Anamaria Ferentz – „Nu mă voi muta înapoi în România“

A revenit în ţară de Paşte, pentru a fi alături de familie. Viaţa ei, însă, continuă într-un alt ritm şi după un alt fus orar. Pentru o vreme, a crezut că bârfele de-aici n-o vor putea ajunge. Însă tabloidele nu i-au dat pace şi, continuând să alimenteze războiul cu fostul ei soţ, au încercat s-o cupleze şi cu milionarul Nick Rădoi, stabilit în Statele Unite. Iată şi versiunea ei.

Andreea Antonescu ştie de ce Andreea Bălan şi Keo nu mai sunt împreună

News

Andreea Antonescu ştie de ce Andreea Bălan şi Keo nu mai sunt împreună

Prezentă în platoul emisiunii “Wowbiz”, fosta parteneră de scenă a Andreei Bălan a dezvăluit motivul despărţirii dintre aceasta şi partenerul ei.

Valentina Pelinel şi Cristian Boureanu au probleme în căsnicie?

Gossip

Valentina Pelinel şi Cristian Boureanu au probleme în căsnicie?

Dacă ar fi să dăm crezare ultimului zvon, cum că manechinul ar avea de câtva timp o relaţie cu Cristi Borcea, atunci bârfa conform căreia mariajul ei trece printr-un impas ar fi adevărată.

Meryl Streep, în pragul divorţului?

Gossip

Meryl Streep, în pragul divorţului?

O aventură din tinereţe a actriţei americane cu actorul Jack Nicholson a reaprins un scandal mai vechi între aceasta şi soţul ei, Don Gummer. Iar conflictul dintre ei pare de nerezolvat.

Război între Iulia şi Mihai Albu

News

Război între Iulia şi Mihai Albu

După ce a declarat recent că nu mai există nicio şansă de împăcare între ea şi fostul ei soţ, semnatara rubricii „Poliţia modei de la Wowbiz“ vorbeşte deschis despre relaţia lor. Iată şi reacţia creatorului de modă.

Elena Cârstea răbufneşte

News

Elena Cârstea răbufneşte

După mai mulţi ani în care a stat departe de scena din România, cântăreaţa a decis să clarifice unele lucruri care au apărut despre ea în presa autohtonă. Nu de alta, dar tot se apropie sfârşitul anului, un moment al bilanţului şi al încheierii unor socoteli mai vechi.

News

Andrei Zaharescu, despre relaţia cu fosta soţie

La câteva uni de la anunţarea divorţului, actualul purtător de cuvânt al Guvernului spune că păstrează legătura cu crainica de la pupitrul ştirilor Antenei 1, de dragul copiilor.