News

Adina Alberts a fost infectată cu coronavirus. Medicul a explicat ce simptome a avut, dar şi cu ce medicamente s-a tratat

Adina Alberts a fost infectată cu coronavirus. Medicul a explicat ce simptome a avut, dar şi cu ce medicamente s-a tratat camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

A făcut o campanie de testare a populaţiei, dar, din păcate, s-a infectat şi ea cu coronavirus. 

Adina Alberts a povestit în mediul online că a luat noul virus în campania de testare a populaţiei. Spune că a avut o formă uşoară a bolii: "Am să vă fac o destăinuire. În campania umanitară de testare gratuită pe care am desfăşurat-o câteva săptămâni, am contractat şi eu “mult temutul” coronavirus nou. * Pentru mine, infecţia cu Sars Cov 2 a fost ca o răceală obişnuită. N-am tuşit, n-am făcut febră. Mi-au curs nasul şi ochii, am strănutat de sute de ori, am răguşit puţin şi mi-am pierdut preţ de vreo 5-6 zile, parţial gustul şi total mirosul. Imediat ce mi-au apărut simptomele sugestive, evident că m-am testat cu teste rapide antigen. Când am văzut că sunt pozitivă m-am autoizolat. Am stat în izolare doar 4 zile pentru că testul s-a negativat foarte, foarte repede, şi simptomele au dispărut total. Repet. Nu am tuşit deloc! Acum mă simt total refăcută şi vă spun, cu mâna pe inimă, că pentru mine acest “COVID” a fost de fapt una dintre cele mai uşoare “răceli” pe care le-am avut vreodată."

Citeşte şi: Adina Alberts a testat gratuit pentru coronavirus. Soţia lui Viorel Cataramă a transmis: "Dorinţa de testare este enormă"

Medicul a mai dezvăluit că: "NU VREAU SĂ SPUN NIMIC. Doar descriu experienţa mea. Poate vă ajută. Este adevărat că mi-am pregătit organismul luni de zile pentru o posibilă întâlnire cu Sars-Cov2, cu: Vitamina C alcalină, cure de câte 2 săptămâni, apoi pauză 2 săptămâni. Vitamina D, cure lunare alternative. Resveratrol/ Echinaceea/ Propolis/Quercetină, Coenzima Q, pe rând, câte 2,3 săptămâni fiecare..."

Totodată, medicul estetician nu s-a ferit şi a spus care au fost medicamentele pe care le-a luat în timpul infectării cu coronavirus: "În timpul “răcelii” am luat: Azitromicină 500 mg, 1cp / zi, 5 zile (pentru a preveni suprainfecţia bacteriană care apare, de regulă, pe fondul scăderii imunităţii date de infecţia virală); Tamiflu 1 cp/zi; Aspenter, 1 cp / zi; Paracetamol şi Nurofen, le-am alternat, 1 pastilă la 6 ore, câte 2 pastile pe zi din fiecare; Vitamina C şi D; Omeran 20 mg, 1 cp pe zi; Probiotice; Stodal; Sirop de muguri de pin şi propolis; Ceai de cimbrişor; Extract de muguri de coacăz negru; Sinupret.În timpul “răcelii” am luat: Azitromicină 500 mg, 1cp / zi, 5 zile (pentru a preveni suprainfecţia bacteriană care apare, de regulă, pe fondul scăderii imunităţii date de infecţia virală); Tamiflu 1 cp/zi; Aspenter, 1 cp / zi; Paracetamol şi Nurofen, le-am alternat, 1 pastilă la 6 ore, câte 2 pastile pe zi din fiecare; Vitamina C şi D; Omeran 20 mg, 1 cp pe zi; Probiotice; Stodal; Sirop de muguri de pin şi propolis; Ceai de cimbrişor; Extract de muguri de coacăz negru; Sinupret."

Foto: Facebook

Modifică Setările