News

Adina Butar, cerută de soţie de Markus Schulz, chiar de Anul Nou, pe scenă! FOTO&VIDEO

Adina Butar, cerută de soţie de Markus Schulz, chiar de Anul Nou, pe scenă! FOTO&VIDEO

După o relaţie de 5 ani, românca a primit la iubitul ei american inelul de logodnă.

DJ-ul numărul 1 al Americii, Markus Shulz, i-a pregătit Adinei Butar surpriza vieţii ei, chiar din vara anului trecut, complotând cu familia artistei.

Fericitul moment s-a desfăşurat în Los Angeles, chiar pe scenă, în noaptea dintre ani, unde, alături de mii de fani, DJ-ul a îngenunchiat în faţa iubitei lui, oferindu-i inelul de logodnă. Nunta o vor face în 2019, într-un cadru intim, la Ibiza, alături de familie şi prieteni apropriaţi.

"Încă din luna august, Markus plănuise cererea în căsătorie, cu părinţii mei şi ai lui, însă eu nu am ştiut sau bănuit ceva. A fost o adevărată surpriză, chiar şocantă aş putea spune, pentru că totul s-a întâmplat în timpul show-ului din Los Angeles, de Anul Nou. Înainte de ultima piesă, sunetul s-a întrerupt, iar Markus mi-a spus că sunt probleme tehnice, dar eu să vorbesc cu publicul, până se rezolvă situaţia. Apoi, dintr-o dată, a început "Destiny", melodie cu versuri scrise de el, pentru noi doi, iar în faţa a mii de fani a îngenunchiat în faţa mea, timp în care, pe plasme, rula textul 'Adina, vrei să fii soţia mea?'.

În acel moment, parcă nu mai vedeam sau auzeam nimic... Eram şi încă sunt emoţionată. A fost, de departe, cea mai frumoasă surpriză din viaţa mea. Am hotărât ca nunta să aibă loc în 2019, la Ibiza, într-un resort de acolo, în aer liber, alături de familie şi câţiva prieteni apropiaţi", a declarat Adina Butar.

Modifică Setările