Vedete

Adina Butar, românca măritată cu DJ Markus Schulz, vrea să devină mămică

Adina Butar, românca măritată cu DJ Markus Schulz, vrea să devină mămică camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

La câteva luni după fabuloasa lor nuntă în Ibiza, cei doi îşi doresc să devină părinţi.

Cântăreaţa româncă Adina Butar şi DJ-ul american Markus Schulz vor să aibă un copil anul acesta. La doar câteva luni de la fastuoasa lor nuntă în Ibiza, unde i-au avut alături pe câţiva artişti din România, cei doi plănuiesc să devină şi părinţi.

Adina şi Markus au fost plecaţi, timp de câteva zile, într-o mică luna de miere în locul lor preferat, Cancun - Mexic, unde şi-au încărcat bateriile, dar, mai mult de atât, au lucrat şi la un bebeluş, pe care şi-l doresc în acest an.

Artista se declară încântată de ideea de a fi mămică şi deja, împreună cu soţul ei, au şi făcut planurile pentru cum îl vor creşte. 

"Lucrăm la un bebeluş, care sperăm să vină în vieţile noastre în acest an. Ne-am şi făcut planurile pentru cum îl vom creşte. În primele luni, cu siguranţă vom sta în Miami, iar apoi vom veni în România, pentru că ne dorim să ne creştem copilul în casa pe care o construim undeva la munte, unde să aibă parte de un mediu frumos şi curat. Abia aşteptăm să primim şi să dăm vestea cea mare. Până atunci, ne concentram la acest aspect, dar nu neglijăm nici activităţile noastre muzicale. Când vom avea copilul, eu voi face o pauză de la concerte şi înregistrat piese, pentru a mă dedica întru totul bebeluşului", a spus Adina Butar. 

Adina Butar şi Markus Sculz tocmai au lansat "Indestructible", prima lor piesă după ce s-au căsătorit.

Comentarii

Modifică Setările