Lifestyle

Adina Butar şi Markus Schulz, romantici în Mexic

Adina Butar şi Markus Schulz, romantici în Mexic camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

Tânăra cântăreaţă şi iubitul ei DJ au plecat într-o vacanţă exotică, de unde ne trimit cele mai frumoase instantanee.

adina & markus

După ce au încheiat anul cu un concert de zile mari, în Los Angeles, Adina Butar şi iubitul ei, dj-ul numărul 1 al Americii, Markus Schulz, şi-au luat o binemeritată vacanţă.

După câţiva ani în care nu şi-au putut lua concediu, cei doi artişti au dat fuga tocmai în Mexic. Îndrăgostiţii au ales ca destinaţie de relaxare Cancun, loc în care au profitat din plin de soarele arzător şi de frumoasele peisaje.

"După un an plin şi obositor, am considerat că este momentul pentru a ne lua o vacanţă. Eu şi Markus am vrut să plecăm, pentru o săptămână, în Cancun şi să ne relaxăm la maxim. Mai mult de atât, am hotărât ca nici telefoanele să nu le avem cu noi, atâta timp cât suntem în concediu. Am făcut un fel de pact, să nu ne deschidem telefoanele şi mail-urile decât seara, atunci când ajungem în camera de hotel. Încă ne bucurăm de soare şi multă iubire, de timp doar pentru noi doi!", a povestit Adina Butar.

Adina Butar este cunoscută publicului că fiind vocalul din spatele proiectelor lui Markus Schulz, cel care a fost desemnat, ani la rând, drept DJ-ul numărul 1 al Americii. Această compuse şi produce, totodată, şi pentru artişti de la noi şi peste hotare. Cel mai recent, Novaspace, este manageriat întru totul de ea, iar piesa proiectului, "Since you've been gone" feat Joseph Vincent, a ajuns locul 1 în Polonia şi în topurile MTV Europe.

Modifică Setările