News

Adina Buzatu s-a testat de coronavirus. A fost la o petrecere, la mare

Adina Buzatu s-a testat de coronavirus. A fost la o petrecere, la mare

Adina Buzatu a decis să facă testul pentru coronavirus după ce a participat la o petrecere faimoasă, la mare, la deschiderea unui resort de lux din Olimp. Multe vedete au participat, multe nu au păstrat distanţa şi nici nu au purtat măşti de protecţie. 

Adina Buzatu a avut emoţii când şi-a făcut testul, dar s-a liniştit când a văzut rezultatul: "Ce vreau să lămuresc este faptul că petrecerea a avut loc acum 16 zile, a fost la mare în aer liber şi nu am fost în pericol pentru că nu m-am pupat, nu m-am apropiat, nu m-am văzut cu necunoscuţi în felul acesta astfel încât să fie riscuri. Dar, pentru siguranţa tuturor, şi a mea, de ce nu, am fugit acum la clinică să-mi fac un test rapid. (...) Bine că a ieşit negativ şi am liniştit pe toată lumea pentru că mulţi mi-au scris, m-au întrebat dacă sunt ok. Am făcut acest test benevol, pentru a-mi linişti prietenii din viaţa reală şi pe cei din mediul online. Apreciez grija miilor de oameni care mi-au scris mie şi fiicei mele, Sara, speriaţi de ştirile apărute în presă. Ca să nu existe dubii m-am dus să mă testez. Rezultatul este negativ, nu sunt infectată cu virusul COVID – 19", a explicat Adina Buzatu. 

 

Petrecerea la care se referă stilista a ajuns în atenţia publicului după ce PRO TV a anunţat printr-un comunicat că mai mulţi angajaţi ai trustului s-au îmbolnăvit. Presa a suspectat că printre aceştia este şi Andreea Esca, făcându-se automat legătura cu petrecerea la care a participat la finalul lunii iunie, împreună cu fiica ei, Alexia Eram, unde nu s-a prea ţinut cont de regulile de distanţare, nu s-a purtat mască, scrie click.ro. 

În plus, Adina Buzatu mărturiseşte că la acea petrecere a luat toate măsurile de protecţie: "Pe tot parcursul serii, atât eu cât şi fiica mea Sara am păstrat distanţa socială recomandată în perioada pandemiei. La hotel, era o curăţenie exemplară şi totul dezinfectat, iar persoanalul purta măşti şi mănuşi. Cum s-a ajuns aici, nu ştiu. Toţi cei de la petrecere erau precauţi. Şi eu sunt atentă şi păstrez distanţarea socială chiar şi faţă de prieteni şi cunoscuţi mei şi evit gesturile de afecţiune, atingerile. Mai mult de atât, recent, mi-am făcut la o clinică de detox un tratament care ridică imunitatea şi ajută la prevenirea contactării viruşilor, inclusiv SARS CoV – 2", a declarat pentru Click! Adina Buzatu.

Modifică Setările