Fashion

Adina Buzatu a venit cu o colecţie îndrăzneaţă la Feeric Fashion Days

În cele două defilări de duminica trecută, din cadrul Feeric Fashion Days, de la Sibiu, Adina Buzatu a prezentat un concept surprinzător şi plin de culoare, cu ţinute creative şi îndrăzneţe, stilizate original din cele 52 de branduri internaţionale aflate în portofoliul TRENDS.

Originalitatea conceptului a fost susţinută şi de muzica live interpretată de Gabriel Popescu (vioară şi dirijor), Ciprian Oprea (contrabas) şi Petre Viţelar (acordeon), membri ai Ansamblului Cindrelul Junii-Sibiu, dar şi de prezenţa a trei modele feminine îmbrăcate în ţinute masculine, accesorizate cu elemente de inspiraţie gipsy, care au adus un plus de culoare şi dinamism.

„Mă bucur că, la fel ca în fiecare an, am fost alături de publicul sibian căruia i-am pregătit o colecţie din piese vestimentare TRENDS, stilizate special pentru acest eveniment. Piesele vestimentare aflate în portofoliul TRENDS sunt versatile şi pot fi combinate astfel încât să poată fi obţinute, de fiecare dată, ţinute complet diferite.

Cu fiecare colecţie şi prezentare încercăm să le arătăm bărbaţilor din România că cele mai importante lucruri în alegerea unei ţinute sunt calitatea produselor şi atenţia cu care acestea sunt realizate, că o garderobă adevărată se construieşte în timp, cu piese versatile şi creative ”, declară Adina Buzatu.

Astfel, la Sibiu, costumele Messagerie şi Sand, cât şi sacourile Royal Hem au fost însufleţite de imprimeurile florale în culori vibrante de la Paul and Joe. Ţinutele au fost personalizate prin accesoriile din mătase naturală precum batiste, papioane şi eşarfe de la Calabresse şi Ascot. Bretelele Albert Thurston şi pantofii de manufactură de la Ortigni şi Raparo au demonstrat, încă o dată că detaliile fac diferenţa.

Modifică Setările