OK! Live from L.A.

Adina Galupa: "În America mi s-a demontat tot ce ştiam despre actorie în România"

Adina Galupa: "În America mi s-a demontat tot ce ştiam despre actorie în România"

OK! s-a întâlnit la Los Angeles cu actriţa din telenovela "Inimă de ţigan" pentru a afla tot ce presupune drumul unui actor român de la Bucureşti într-un film la Hollywood

Am regăsit-o pe Adina printre coloanele din faţa muzeului LACMA mai tânără ca niciodată. E departe de a fi ajuns acolo unde şi-a propus, dar e limpede că Los Angeles-ul îi prieşte. "Câteodată şi mie mi se pare când mă uit la TV că am o altă strălucire şi poate e adevărat. Beau multă apă... Suntem în California, e soare tot timpul, dacă ai grijă de tine n-ai cum să nu arăţi bine. Înainte mă duceam la sală, acum merg la Yoga în fiecare zi. Am descoperit Yoga aici, m-a dus un prieten şi la început nu mi-a plăcut deloc pentru că fac Hot Yoga, care înseamnă saună şi Yoga în acelaşi timp. Mi s-a părut oribil la început. Acum însă îmi place cel mai mult dintre toate felurile de sport pe care le-am practicat.", povesteşte Adina.

"Am plecat în L.A. la sfârşitul anului 2015. Ce mi s-a părut la momentul respectiv a fost că-mi atinsesem personal un fel de limită creativă, artistică. Fusesem în piese de teatru, am făcut televiziune, am făcut şi film. Şi mi se părea că nu pot progresa, mi-am dat seama că aici pot vedea un nou mod de a percepe actoria. Aici oamenii lucrează cu totul altfel, industria e cu totul diferită, normele sunt diferite. Aici mi s-a demontat absolut tot bagajul de cunoştinţe cu care venisem din ţară şi a trebuit s-o iau de la zero."

Citeşte în următoarea pagină cum s-a acomodat în L.A!

Modifică Setările