Agenda

Adina Galupa joacă într-o trilogie hollywoodiană

Adina Galupa joacă într-o trilogie hollywoodiană

De un an, actriţa a dat România pe America şi rolurile din seriale pe cele din filme artistice cu greutate. Şi, după colaborările cu Nicolas Cage şi Steven Seagal, actriţa e pregătită să facă marele salt la Hollywood.

O ştiţi din telenovelele româneşti difuzate la Acasă TV, precum “Inimă de ţigan”, “Regina”, “Aniela” ori “Iubire şi onoare”. Apoi, aţi văzut-o jucând alături de Mircea Albulescu în “Aniversarea”, o producţie care s-a bucurat de succes la Festivalul de Film Transilvania. Mai puţini ştiu însă că a jucat în “Ghost Rider: Spirit of Vengeance”, în 2011, cu Nicolas Cage, şi în “Mercenary: Absolution”, în 2015, cu Steven Seagal.

Şi tocmai când ne întrebam unde a dispărut, am descoperit că s-a mutat de vreun an la Los Angeles, unde îşi clădeşte pas cu pas drumul spre marele rol la Hollywood.

Spre deosebire de alţi actori români ajunşi în Cetatea Filmului, Adina Galupa a avut norocul de a intra repede "în pâine", figurând deja în “Untogether” cu Jamie Dornan, în “The Vault” cu James Franco, în “Anna Cutler” şi, mai nou, în distribuţia unei trilogii horror-gotice numită "Judecata Sufletelor"/"Judgement of Souls".

Citeşte şi:

Interviu exclusiv pentru OK! Adina Galupa joacă la Hollywood cu Jamie Dornan şi James Franco

Producţia, adaptată după romanul omonim al Margaritei Felices, spune povestea unui vampir pur-sânge, Arun, care este aruncat în lumea oamenilor, dar şi a lui Rachel şi Daniel, care sunt prinşi între dragoste şi lupta pentru supravieţuire. Intriga debutează în clubul de noapte al lui Daniel, unde este ucis unul dintre prietenii lui de către Max. De aici, întâmplările terifiante se ţin lanţ, iar Rachel e nevoită să plece în căutarea Cărţii lui Cain. Pe parcurs, tânăra va descoperi că dragostea e cea mai puternică armă.

"Judgement of Souls - Origin", este programat pentru anul viitor, iar celelalte două, "The Call of the Righteous" şi "Kiss at Dawn", pentru 2019, respectiv 2020.

Modifică Setările