Vedete

Adina Halas, contract nou în televiziune. Unde poate fi văzută

Adina Halas, contract nou în televiziune. Unde poate fi văzută camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Adina Halas este noua concurentă de la “Bravo, ai stil! Celebrities”. Vedeta va intra în competiţia despre stil şi modă de mâine, asta după ce, în Gala eliminatorie de săptămâna anterioară, Sensy a fost nevoită să părăsească emisiunea, în urma deciziei publicului. 

Personalitate media, fost prezentator TV al unor emisiuni care au adus-o rapid în atenţia publicului, Adina Halas s-a remarcat şi ca producător video şi influencer. Pasionată de modă, stil şi lifestyle, militând pentru un stil de viaţă sănătos, aceasta intră hotărâtă în competiţia “Bravo, ai stil! Celebrities” cu gândul de a câştiga marele premiu şi titlul de Cea mai stilată celebritate din România. 

“Acest proiect îmbină mai multe lucruri care îmi sunt dragi, este un proiect frumos şi glam, se vorbest despre modă şi am în jurul meu oameni haioşi şi fete frumoase. Aşa că mi se pare cel mai potrivit loc pentru mine, în momentul acesta. Consider participarea mea la <Bravo, ai stil! Celebrities> o joacă frumoasă, dar sunt conştientă de faptul că este o competiţie. Am rigurozitatea specifică capricornului, sunt competitivă şi  foarte atentă la toate mişcările pe care le implică un concurs, dar de data aceasta să spunem că predomină ideea de show şi de TV. Îmi doresc să câştig, cine nu îşi doreşte să câştige o competiţie? Eu cred că am toate atuurile necesare, dorinţa şi energia de a mă afla aici şi cred că pot să demonstrez. Până la urmă publicul este cel care alege şi voi vedea pe parcurs ce se va întâmpla”, a declarat Adina Halas, nouă concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities. 

Călătoria stilistică a concurentelor de la “Bravo, ai stil! Celebrities” continuă în fiecare săptămână, de miercuri până vineri, de la 22:30, şi în fiecare sâmbătă, de la 22:00, la Kanal D!

 

 

 

Modifică Setările