News

Adio, Aniston, adio, Angelina! Brad Pitt are o nouă iubită cu 29 de ani mai tânără decât el, cu care îşi petrece vacanţa în locul în care a făcut nunta cu Jolie

Adio, Aniston, adio, Angelina! Brad Pitt are o nouă iubită cu 29 de ani mai tânără decât el, cu care îşi petrece vacanţa în locul în care a făcut nunta cu Jolie camera-retro icon Vezi galeria 10 poze

În ultimele 24 de ore presa mondială a explodat, publicând detalii şi fotografii despre noua idilă a lui Brad Pitt, atunci când toată lumea îl suspecta că se va împăca cu Jennifer Aniston după 15 ani de la separare. Dar iată că norocoasa este un model de origine germană, Nicole Poturalski, cu care acesta a plecat în vacanţă.

 

Speculaţiile legate de viaţa amoroasă a actorului au vizat-o chiar pe bisexuala Alia Shawkat, care a fost văzută destul de des, în pandemie, vizitând vila actorului din Los Angeles.

Mulţi au crezut că Alia Shawkat este noua lui iubită, dar este vorba doar de o prietenie sudată de pasiunea pentru artă a celor doi.

Cum nu toate zvonurile se adeveresc, iată că noile fotografii cu cei doi, surprinşi pe un aeroport din Franţa, în drumul lor spre Miraval, dezvăluie secretul lor. Şi probabil aceste fotografii o vor supăra tare pe Angelina, căci domeniul Miraval, pe care se află şi celebrul castel în care cei doi s-au căsătorit în 2014, este mărul discordiei în procesul de divorţ. Brad doreşte să păstreze castelul deoarece are via din care îşi produce propriul vin de succes, iar Angelina îl doreşte pentru ea şi pentru copii.

Angelina doreşte să păstreze, în urma partajului, domeniu Miraval din Sudul Franţei.

Însă de divorţul controversat vom auzi mult şi bine, aşa că să ne îndreptăm atenţia către frumoasa Nicole Poturalski. Aceasta e de naţionalitate germană, dar cu sânge polonez în vene,  vorbeşte cinci limbi străine, militează pentru salvarea rechinilor, înfiinţând un ONG de care se ocupă chiar ea şi are un băieţel pe nume Emil în vârstă de 5 ani. Nico Mary, aşa cum este ea cunoscută de agenţiile de modele, visa să devină biolog marin, însă a fost descoperită de un agent la Disneyland, pe când avea doar 13 ani şi de atunci s-a dedicat vieţii de model, fiind printre preferatele lui Vivienne Westwood şi apărând pe copertele revistelor precum Elle sau Harper’s Bazaar. 

Nico are un băieţel în vârstă de 5 ani, pe nume Emil.

Actorul, în vârstă de 56 de ani şi frumoasa lui cucerire s-au întâlnit, se pare, în aeroportul din Paris, după ce amândoi au aterizat separat, ea din Berlin, el din L.A. şi s-au îmbarcat într-un private jet spre sudul Franţei. Ei au fost văzuţi de un martor care a declarat pentru ediţia americană a revistei OK! că: “Înainte de a lua avionul privat spre Paris, cei doi s-au comportat ca nişte adolescenţi îndrăgostiţi, se sărutau, iar Brad era foarte atent cu ea. Se aflau într-un loc semipublic, dar nu părea să le pese că îi vede lumea. Este o femeie extrem de frumoasă şi mult mai tânără decât el.

Brad şi fotomodelul au fost surprinşi pe 26 august îmbarcându-se într-un avion privat.

Dacă este vorba despre o relaţie serioasă, doar timpul ne va spune. Însă este clar că Brad o place foarte mult pe Nicole, de vreme ce a decis să îşi petreacă vacanţa cu ea într-un loc atât de special. 

 

 

 

Comentarii

Modifică Setările