Vedete

Adio, dar rămân cu tine! Kylie Minogue se mută departe de iubit. Cei doi cred cu tărie că relaţia lor la distanţă va funcţiona

Adio, dar rămân cu tine! Kylie Minogue se mută departe de iubit. Cei doi cred cu tărie că relaţia lor la distanţă va funcţiona camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Au apărut norişorii în relaţia Kylie Minogue - Paul Solomons. Cei doi îşi propun o relaţie la distanţă, după ce drumurile lor se despart oficial.

Cântăreaţa în vârstă de 53 de ani a decis să se întoarcă definitiv în Australia. Cei doi practic vor trăi, unul la un capăt de lume, celălalt în altul.

Iubitul lui Kylie este ferm şi nu doreşte să o însoţească. Le rămân doar două variante în acest caz. Despărţirea sau iubirea la distanţă. Şi se pare că cei doi îşi asumă această a doua variantă şi sunt de părere că ea va funcţiona.

Paul Solomons are 47 de ani şi rămâne la Londra, unde şi Kylie a trăit în ultimii 30 de ani.

Dar se va întoarce la Melbourne, oraşul natal, pentru a fi alături de familie. Mulţi credeau că Paul o va urma, fiindcă demisionase din postul de director de creaţie al revistei GQ Magazine. Însă galezul a rămas de neclintit şi şi-a anunţat decizia: rămâne în UK.

Foto: Profimedia

 

Comentarii

Modifică Setările