News

Adio, strălucirea de altă dată! Christina Aguilera este de nerecunoscut, cum a fost surprinsă pe stradă cântăreaţa

Adio, strălucirea de altă dată! Christina Aguilera este de nerecunoscut, cum a fost surprinsă pe stradă cântăreaţa camera-retro icon Vezi galeria 8 poze

Superba şi dichisita Christina Aguilera de altă dată nu mai este deloc aşa. La 40 de ani, cântăreaţa a fost surprinsă pe stradă cum nimeni nu se aştepta.

Blonda a fost fotografiată într-un trening negru cu două mărimi mai mari, şlapi negri, ochelari de soare şi gluga trasă pe cap.

În timp ce mergea, artista îşi ţinea mâna la gură mai tot timpul, iar în mâna cealaltă avea o cafea cumpărată.

Fotografiile sunt surprinzătoare, dacă ne reamintim strălucirea cu care se înconjura celebra cântăreaţă.

Aguilera se afla în drum spre aeroport, alături de soţul Jordan Bratman, unde s-au îmbarcat într-un avion privat. Ţinuta aceasta e posibil s-o fi ajutat-o pe artistă să-şi păstreze anonimatul printre oameni.

Cântăreaţa a trecut prin multe, în ultimii ani. S-a luptat cu depresia şi cu kilogramele în plus şi a fost marcată şi de divorţul prin care a trecut. Acum şi-a găsit fericire în braţele lui Jordan Bratman, dar apariţiile sale sunt departe de cele în care se afişa ca o divă. Este foarte posibil să înceapă să se accepte aşa cum este, fiindcă e şi mai comod şi mai puţin frustrant.

Foto: Profimedia

Comentarii

Modifică Setările