Gossip

Adio, Taylor! Calvin Harris se întâlneşte cu o cântăreaţă foarte HOT!

Adio, Taylor! Calvin Harris se întâlneşte cu o cântăreaţă foarte HOT!

Când doi se ceartă, al treilea câştigă! În toiul războiului dintre Taylor şi Kanye West, fostul iubit al divei pop şi-a găsit alinare în braţele unei altei femei - şi ce femeie!

Părăsit de blonda de 26 de ani pentru altul – aka Tom Hiddleston, Calvin Harris şi-a lins rănile singur, s-a apucat şi mai intens de antrenamentele la sală şi a ieşit la întâlnire cu o altă artistă, dar una ceva mai sexy şi de asemenea celebră. Este vorba de cântăreaţa de R&B Tinashe, recunoscută pentru piesele sale hot, dar şi pentru fizicul foarte fit şi senzual.

2

3

Conform surselor citate de Us Magazine, cei doi artişti s-au întâlnit iniţial din motive profesionale, dar Tinashe Jorgenson Kachingwe (numele ei complet), care este nu doar cântăreaţă, ci şi textieră, producătoare, dansatoare şi fost model (!) i-a cam furat atenţia DJ-ului de la altele, inclusiv de la fosta lui iubită. Tinashe, care are doar 23 de ani şi e originară din Zimbabwe, “a vrut să vorbească cu el despre muzică, dar lui Calvin îi place atât de mult de ea, iar ea crede că şi el e foarte drăgut”, ar fi spus una dintre sursele citate. “E încă foarte devreme, vom vedea spre ce direcţie merge, dar amândoi se plac”.

4

Să nu ne primim. O altă sursă din anturajul scoţianului de 32 de ani spune că “doar au ieşit împreună, nu se ştie cum evoluează lucrurile”. Calvin şi Tinashe se ştiu din 2014, când au scris melodii pentru Rihanna, apoi au colaborat pentru două piese ale lor, 5 AM şi Dollar Signs.

5

Tinashe, al cărei nume înseamnă “mergem cu Domnul” şi-a început cariera în entertainment la doar 3 ani, când a făcut modelling şi actorie (a apărut şi-n Tow and a Half Men). Tot de atunci începe cursurile de balet, tap, jazz dancing. Cu toate că acum are doar 23 de ani, criticii de muzică au lăudat-o de-a lungul timpului pentru piesele sale antrenante şi captivante, iar videoclipurile ei extrem de sexy ne arată şi talentul ei înnăscut ca dansatoare şi coregrafă.

1

Între timp, războiul dintre fosta iubită a lui Calvin (cei doi au fost împreună un an) şi Kim şi Kanye West a evoluat foarte rapid într-un scandal de proporţii online, în care şi alte vedete au fost trase la mijloc. O fi karma, n-o fi…?

Iubitul lui Taylor este pe locul 30 în topul milionarilor britanici din muzică.
Calvin cu fosta, Taylor Swift
Modifică Setările