News

Adorabil! Iată prima fotografie cu gemenii lui Beyonce! Ce mult a slăbit artista!

Adorabil! Iată prima fotografie cu gemenii lui Beyonce! Ce mult a slăbit artista!

Aşteptarea a luat sfârşit pentru fanii lui Be! Artista a făcut publică prima fotografie cu gemenii şi a confirmat numele pe care le-a ales pentru cei doi nou-născuţi! Prima fotografie cu gemenii lui Beyonce Artista în vârstă de 34 de ani le-a făcut o surpriză de proporţii fanilor, postând prima fotografie cu gemenii săi, care au venit pe lume în urmă cu o lună. Aceasta a realizat o şedinţă foto inedită, aşa cum ne-a obişnuit pe timpul sarcinii, pentru a le face gemenilor cunoştinţă cu fanii internauţi.

În imaginea splendidă, cei doi micuţi apar în braţele ocrotitoare ale mamei lor, având în spate un cadru floral şi, în depărtare, marea infinită. După cum era de aşteptat, o astfel de imagine a strâns rapid zeci de mii de comentarii şi de aprecieri virtuale.

Cât despre numele lor, Be a confirmat că cei doi, o fetiţă şi un băieţel, poartă numele de ”Sir Carter” şi ”Rumi”, aşa cum se zvonise în mediul online încă de acum câteva săptămâni. ”Sir Carter şi Rumi au împlinit astăzi o lună”, este descrierea care a însoţit inedita fotografie.

Revenind la Beyonce, trebuie să recunoaştem că transformarea ei este spectaculoasă, la doar o lună după ce a născut slăbind deja multe kilograme. Nu vrem să fim răutăcioşi, dar ştim cu toţii că artista a acumulat destule kilograme pe timpul sarcinii, aşa că rezultatul e cu atât mai spectaculos. Se zvoneşte că artista a pierdut nu mai puţin de 15 kilograme la doar o lună de la naştere.

Modifică Setările