News

Adorabil! Uite cum arată fiul Oliviei Wilde, Otis!

Adorabil! Uite cum arată fiul Oliviei Wilde, Otis!

În ultima vreme a fost ocupată cu promovarea filmului ”Meadowland”, însă asta nu înseamnă că-şi neglijează atribuţiile de mămică. De fapt, Olivia Wilde este ca oricare altă mămică, preocupată de bunăstarea copilului ei, iar asta implică şi schimbatul scutecelor.

olivia wilde_fiu
Otis

Olivia Wilde a postat câteva fotografii pe contul ei de Instagram, de-a dreptul adorabile. Într-una din imagini apare chiar fiul ei, Otis, care se pare că-i dă ceva bătăi de cap actriţei. Otis, ca oricare alt băieţel de vârsta lui, este un copil activ şi curios, aşa că nu e de mirare că a ajuns în sertarul mamei sale cu lenjerie intimă şi ”s-a procopsit” cu un sutien pe cap. Amuzată, Olivia a imortalizat imediat momentul, apoi l-a împărtăşit fanilor internauţi.

olivia wilde
Olivia Wilde

Ulterior, Olivia a mai postat un cadru, de data aceasta cu ea, mărturisind amuzată că îngrijirea micuţului Otis o depăşeşte uneori. Desigur, declaraţia sinceră a actriţei a strâns numeroase reacţii de empatie din rândul fanilor internauţi.

poza
Otis, alături de unul dintre câinii familiei

Noi credem că Olivia face o treabă minunată că are grijă îndeaproape de fiul ei şi că nu apelează la o bonă pentru orice. În plus, trebuie să recunoaştem că puştiul este unul tare simpatic şi că nu pare aşa greu de mulţumit!

Sursa foto: Instagram

Modifică Setările